DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtıldı

Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:15
Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susurluk İlçe başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Belediye Başkan Adayı Hakan Semizel’in birlikte çalışacağı meclis üyelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

CHP İlçe Binasında gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde konuşan İlçe Başkanı Sema Acar, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerin büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Konuşmasının  devamında ‘Geleceğimiz bu seçimlere bağlı desek abartmış olmayız’ diyen Acar, “Bu nedenle partimizde her birimize görev düşüyor. Büyükşehir belediye başkan adayımız, Susurluk belediye başkan adayımız belirlendi. Bundan sonra bize düşen görev el ele verip çalışmaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susurluk İlçe başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Belediye Başkan Adayı Hakan Semizel'in birlikte çalışacağı meclis üyelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Meclis Üyesi Aday Adayları Tanıtıldı

” Bu Toplantı Adaylarımızın Birbirini Tanıması içindir”

Gerçekleştirilen toplantının yerel seçimler sürecinde meclis üyesi adayı olarak belirlenen isimlerin birbirini daha yakından tanıması olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Sema Acar, “Belediye Meclis üyesi aday adaylarının birbirlerini tanıması için istek üzerine gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu olarak bizler her aday adayına eşit uzaklıktayız. Aday adaylarımızın tümünün de çok başarılı olacağına inancımız tam. Ön fikirle hareket etmeden sıralamayı gerçekleştireceğiz” dedi.

Toplantıya katılarak bir konuşma gerçekleştiren CHP Susurluk Belediye Başkan Adayı Hakan Semizel ise yaptığı konuşmada, meclis üyeleri ile birlikte çalışmanın önemine işaret ederek; “Hep beraber yenemeyeceğimiz zorluk yoktur. Kazanacağız ve sosyal belediyeciliğin örneğini CHP’li belediyelerin yaptığı gibi Susurluk’tan yurt çapına yayacağız,” diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda CHP’den meclis üyesi aday adayları sıra ile söz alarak kendilerini tanıttılar.

HABER MERKEZİ

” Dava Nisan’a Ertelendi “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.