DOLAR 32,2669 -0.23%
EURO 34,7730 -0.14%
ALTIN 2.413,490,85
BITCOIN 2026338-2.1013%
Balıkesir
20°

AÇIK

04:07

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Merak Ettiklerini Online Sordular

Merak Ettiklerini Online Sordular

usurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ise yaptığı öğrencilerin merak ettiği soruların seminer ile cevap bulduğunu söyledi. Akoğlan açıklamasında, Seminere Katılarak öğrencilerin sorularını cevaplayan Doç.Dr. Rengin Özgür Uzilday, Susurluk 5 Eylül Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Neşe Kalyoncu ve katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

ABONE OL
Mart 24, 2024 18:41
Merak Ettiklerini Online Sordular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rengin Özgür Uzilday,  Susurluk’lu öğrenciler ile online görüşme ile seminer verdi.

Susurluk’ta bulunan tüm lise ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen online seminerde Alper Gezeravcı tarafından uzayda gerçekleştirilen ‘Extremhophyte-Ekstrem Halofit Olan Schrenkiella Parvula’nın Tuz Stresine Verdiği Yanıtların Uzay Ortamında Araştırılması’ deneyi ile ilgili sunum yaptı. Aynı zamanda projenin yürütücülerinden olan Uzilday, sunumun ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rengin Özgür Uzilday,  Susurluk'lu öğrenciler ile online görüşme ile seminer verdi.

Merak Ettiklerini Online Sordular (2)

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ise yaptığı öğrencilerin merak ettiği soruların seminer ile cevap bulduğunu söyledi. Akoğlan açıklamasında, Seminere Katılarak öğrencilerin sorularını cevaplayan Doç.Dr. Rengin Özgür Uzilday, Susurluk 5 Eylül Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Neşe Kalyoncu ve katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

” Özrü Kabahatinden Büyük “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.