DOLAR 32,3692 -0.35%
EURO 34,7088 -0.3%
ALTIN 2.391,04-1,29
BITCOIN 18695411.20325%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

MHP Balıkesir’de Ak Parti’yi Destekleyecek

ABONE OL
Aralık 14, 2023 21:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partiden olacak. MHP ise Ak Parti’nin adayına destek verecek.

Ak Parti ve MHP arasında görüşmelerin devam etmesine rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 30 büyükşehirde Ak Parti’nin adayının desteklenmesi kararının alındığını açıkladı.

Türkgün Gazetesi’ne verdiği demeçte Ak Parti ile aralarında uzlaşmaya dair bir problem olmadığını ifade eden Bahçeli; “Hemen hemen mutabakat sağladık. Karşılıklı anlayış, dayanışma ve saygıya dayalı temaslar Türkiye’nin önünü açacak. Uzlaşamayacağımız bir şey de yok. Çünkü bizim için her şeyden önce Türkiye’dir. Önce ülkem ve milletim diyen iki siyasi irade el ele verdi” diye konuştu.

“Balıkesir’de Ak Parti”

Diğer yandan parti kurmayları arasında gerçekleştirilen ve en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli Arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından 30 ilde  Ak Parti’nin adaylarının desteklenmesi kararının alındığı ifade edilirken Balıkesir’de bu iller içerisinde yer aldı. Varılan mutabakata göre ise Mersin ve Manisa’da da Ak Parti tarafından MHP’nin belediye başkan adayı desteklenecek.

HABER MERKEZİ

“PKK Üyesi Emekli Öğretmen Yakalandı “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.