DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
“MİLLET İTTİFAKINI SANCILI SÜREÇ BEKLİYOR”

“MİLLET İTTİFAKINI SANCILI SÜREÇ BEKLİYOR”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
“MİLLET İTTİFAKINI SANCILI SÜREÇ BEKLİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Şafak Mut, belediye meclis toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Susurluk’ta Millet İttifakı’nın dağıldığını ifade etti. AK Partili Mut, “Millet İttifakı mensuplarının birbirlerine karşı tutum ve davranışlarında bazı kopuşlar olduğu belli.” ifadelerini kullandı.

Susurluk Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Nurettin Güney Başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Şafak Mut 4 Eylül 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının ardından CHP ve İYİ Partili Meclis Üyeleri ile Başkan Nurettin Güney’in birbirlerine karşı olan tutum ve davranışlarını değerlendirdi.

“GENEL SEÇİMLERDE OLUŞAN ÇATLAKLAR YEREL SEÇİME SIÇRADI”

“Susurluk’ta Millet İttifakı dağılmıştır.” açıklamasında bulunan AK Partili Mut, “Susurluk’ta İYİ Partili Nurettin Güney’in tek rakibi Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP değildir. Genel seçimden sonra oluşan çatlaklar artık yerel seçime de sıçramıştır. Millet İttifakı dağılmıştır. Önümüzde ki seçimlerin ardından birlik ve beraberliğin bozulmadığı Susurluk’ta sosyal medya belediyeciliğinin yerini hizmet belediyeciliği alacaktır. Bundan sonra Millet İttifakını sancılı süreç bekliyor.” şeklinde konuştu.

HABER: Sena Beyaz

Tüketici güven endeksi yılın en düşük seviyesinde

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.