DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20734220.78522%
Balıkesir
12°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
MİNİKLER KÜTÜPHANEYLE TANIŞTI

MİNİKLER KÜTÜPHANEYLE TANIŞTI

ABONE OL
Nisan 3, 2023 13:18
MİNİKLER KÜTÜPHANEYLE TANIŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi, 59’ncu Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde minik ziyaretçilerine kapılarını açtı. Anaokulu öğrencilerine kitabın öneminden bahseden Kaymakam Muammer Köken çocuklara hikâye okuyarak sohbet etti.

Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi, 59’ncu Kütüphane Haftası “Kütüphane İyileştirir” teması kapsamında anaokulu öğrencilerine kapılarını açtı. Her yıl mart ayının son haftası olan ve bu yıl 27 Mart – 02 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftasında, halk Kütüphanelerinin yılda 1 hafta değil, 365 gün her koşulda okuyucularına açık ilkesi ile hizmet vermeye devam ediyor.

MİNİKLERE KİTAPLARIN VE OKUMANIN ÖNDEMİNDEN BAHSETTİ

Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından ilgiyle ziyaret ediliyor. Kütüphaneler Haftası Halk Kütüphanesi ziyaretinde, açılış Kaymakam Muammer Köken ile Minipark Akademi Anaokulu tanıtım gezisi ile başladı. Kitapların değeri hakkında bilgilendirmede bulunan Kaymakam Köken, çocuklara hikâye okuyarak ardından sohbet etti. Kütüphaneci Ahmet Uğur Özçelik tarafından öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıtlar verildi. Kütüphane memuru Erkan Kösem minik ziyaretçilere ikramlarda bulundu.

minikler

HALK KÜTÜPHANE BİLİNCİNE SAHİP OLUYOR

Kitap okuma alışkanlığının daha çocuk yaşta başladığına dikkat çeken Köken, bu haftanın öneminden bahsederek şu ifadelere yer verdi; “Kütüphaneler Haftası, öğrencilere okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini arttırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor.”

Haber: Sena Eğilmez

 

Oto Tamir’de Yangın

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.