DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20714760.75456%
Balıkesir
12°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
İKİ BÜYÜK MİTİNG İÇİN METRO İSTANBUL’DAN DUYURU

İKİ BÜYÜK MİTİNG İÇİN METRO İSTANBUL’DAN DUYURU

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 12:20
İKİ BÜYÜK MİTİNG İÇİN METRO İSTANBUL’DAN DUYURU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da gerçekleşecek olan iki büyük miting için hazırlıklar sürüyor. Metro İstanbul, bugün Maltepe Etkinlik Alanı’nda ve 7 Mayıs Pazar günü yani yarın Atatürk Havalimanı’nda yapılacak mitingler sebebiyle seferlerde düzenleme yapacağını duyurdu.

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte ittifağın siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın da katılacağı Maltepe Mitingi bugün saat 17.30’da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın ortak katılımıyla gerçekleşecek olan miting ise 7 Mayıs Pazar günü yani yarın saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılacak.

METRO İSTANBUL’DAN MİTİNG ÖNCESİ AÇIKLAMA

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın hafta sonu da hafta içi yoğun saat düzeninde çalışacağı belirtildi:

“Kartal ve Küçükyalı istasyonlarımızdan aktarma yapılarak etkinlik alanına ulaşılabilecektir. M8 Bostancı-Dudullu Metro Hattı gün boyunca hafta içi düzeninde çalışacak, etkinlik alanına ulaşmak için Bostancı İstasyonu’ndan aktarma yapılabilecektir.”

Atatürk Havalimanı’nda 7 Mayıs Pazar günü yapılacak etkinlik sebebiyle, Metro İstanbul’un M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı’nda ring seferleri düzenleneceği açıklandı. Seferler, hafta içi yoğun saat düzenine ek olarak gerçekleştirilecek ve saatte 14 seferle yolcuların direkt olarak Atatürk Havalimanı İstasyonu’na ulaşmaları sağlanacak.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.