DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2157853-0.02737%
Balıkesir
23°

KAPALI

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
MOBİLYACILARDAN İÇLERİ ISITACAK HAREKET

MOBİLYACILARDAN İÇLERİ ISITACAK HAREKET

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 12:10
MOBİLYACILARDAN İÇLERİ ISITACAK HAREKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobilyacı esnaflar tarafından, üretimden artan ve kullanılmayan odunların afet bölgesine bağışlandığını söyleyen Kaymakam Muammer Köken, ülkede büyük dayanışma örneği sergilendiğini belirtti. 

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, ısınma noktasında problem yaşayan afet bölgesi için yakacak odun toplayarak tırla deprem bölgesine göndermek üzere çalışmalara başladı. Bu kapsamda Mobilyacılar Sitesinde ki esnaflar tarafından, üretimden artan ve kullanılmayan odunlar afet bölgesine ki ihtiyaç sahiplerine bağışlandı.

MOBİLYACILARDAN İÇLERİ ISITACAK HAREKET

“BU BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR”

Açıklamada bulunan Kaymakam Köken, “Millet olarak deprem bölgesi için çok anlamlı bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Kimin gücü neye yetiyorsa, az çok demeden gıdadan giyime, hijyen ürünlerinden barınma ve ısınma ihtiyaçlarına yönelik tüm gereksinim duyulan ürün ve malzemeler yardım için toplanıyor. Toplanan bu yardımlar Türkiye’nin dört bir yanından depremin vurduğu 10 ilimize gönderiliyor. Susurluklu yardımsever esnaflar da depremzedeler için yakacak odun yardımı gönderdiler. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

“BU BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR”

“BÜYÜK KÜÇÜK DEMEDEN HER TÜRLÜ YAKACAĞIN PEŞİNE DÜŞTÜK”

Afet bölgesinde en ufak yardıma bile ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Köken, “Sizin çöp olarak tabir edip kullanmadığınız odun parçaları afet bölgesindeki insanların için çok önemli. Hava soğuk ve deprem bölgelerinde çok daha soğuk. Bu sebeple büyük küçük demeden depremzede vatandaşlarımızın ısınmasını sağlayacak her türlü yakacağın peşine düştük.“ diye konuştu. Ayrıca Köken Mobilyacılar Sitesindeki esnafa verdikleri odunlar için teşekkürlerini iletti.  

” Messi, Cenazeleri Kaçırmıyor “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP