DOLAR 32,2087 0%
EURO 35,0277 0.03%
ALTIN 2.520,960,82
BITCOIN 22165223.22286%
Balıkesir
22°

PARÇALI BULUTLU

22:08

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Müdür Tatlı Susurluk’ta Okulları Gezdi

Müdür Tatlı Susurluk’ta Okulları Gezdi

Balıkesir'de öğrencilerin çok yönlü becerilerini geliştirmeyi amaçlayan ve onları çeşitli etkinlikler ile atölye çalışmalarıyla buluşturan "Öğrenmek Birlikte Güzel” projesi, bu ay Susurluk'ta gerçekleştirildi.

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 19:55
Müdür Tatlı Susurluk’ta Okulları Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan’ın katılımı ile gerçekleştirilen ilk etkinlik Susurluk Beşeyül İlkokulu Ahşap Tasarım Atölyesi’nde gerçekleştirildi. Burada gerçekleştirilen etkinlikte Müdür Akoğlan öğrenciler ile birlikte ‘Ahşap Bal Kaşığı’ etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılın İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ise öğretmenler ile bir araya gelerek “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” uygulamaları konusunda öğretmenlerin görüşlerini aldı.

 

Bu etkinliğin ardından Müdür Tatlı ve Müdür Akoğlan’ın ikinci durağı ise Susurluk Anadolu Lisesi oldu. Burada öğrenciler tarafından gerçekleştirilen 15 proje hakkında bilgiler alan Müdür Tatlı, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katılarak Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Yabancı Dil ve Psikoloji gibi geniş bir yelpazedeki projeler hakkında öğrencilerin sunumunu izledi. Ali Tatlı burada yaptığı açıklamada TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, bilim ve eğitimin çeşitli disiplinlerini bir araya getirerek öğrenciler ilham veren bir etkinlik olduğunu söyledi.

Müdür Tatlı Susurluk'ta Okulları Gezdi

Müdür Tatlı Susurluk’ta Okulları Gezdi_1

‘Serada Fide Dikimi Yapıldı’

Buradan yine Susurluk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 15 proje arasında yer alan “Öğrenmek Birlikte Güzel “projesi kapsamında Şehit Erbil Arslan Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen fide ekimi etkinliğine katılan Ali Tatlı ve beraberindeki heyet okul bahçesinde bulunan seraya fide dikti. Sera alanının öğrencilerin derslerinde öğrendiklerini pratiğe dönüştürdükleri bir alana dönüştüğünü ifade ederek, “Bu alan öğrencilerimize derslerinde teorik olarak öğrendiklerini pratikte uygulama fırsatı sağlarken aynı zamanda onlara doğa koruma bilinci kazandırdı. Etkinlik, çevre eğitiminin okul müfredatına entegre edilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.

‘Son Durak Şehit Erbil Aslan Ortaokulu Oldu’

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve beraberindeki heyetin son durağı ise Şehit Erbil Aslan ilk ve orta okulu oldu. Burada Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi’nin uygulanacağı 32 okuldan birisi olan Şehit Erbil Arslan Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz ile sohbet eden Müdür Tatlı, proje ile tüm öğrencilere etkili bir öğrenme ortamı yaratarak geleceğin yetişkinlerinin topluma katkıda bulunacak bireyler olarak yetişmelerinin hedeflendiğini söyledi. Müdür Tatlı, okulun konferans salonunda öğretmenler ile bir araya gelerek “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğretmenlerin müfredatın uygulanması bu proje hakkında geri dönüşlerinin önemine işaret eden Tatlı, öğretmenlerin bu süreçteki deneyimleri ve geri bildirimlerinin, müfredatın sürekli iyileştirilmesi için hayati bir önem taşıdığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.