DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20775041.51951%
Balıkesir
12°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
NACİ GÖRÜR’DEN TAYYİP ERDOĞAN’IN SERT ELEŞTİRİSİNE YANIT!

NACİ GÖRÜR’DEN TAYYİP ERDOĞAN’IN SERT ELEŞTİRİSİNE YANIT!

ABONE OL
Nisan 11, 2023 18:00
NACİ GÖRÜR’DEN TAYYİP ERDOĞAN’IN SERT ELEŞTİRİSİNE YANIT!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Naci Görür’den Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın sert sözlerine yanıt: “…beni kastettiğini sanmıyorum.”

Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yarattığı felaketin ardından olası büyük depremler için yaptığı açıklamalarla bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündemindeydi. “Millet olarak ne havalimanı ne köprü ne yol istiyoruz istediğimiz can güvenliği” demişti.

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Prof. ha! Köprü yapmakla, baraj yapmakla, havalimanları yapmakla bu iş çözülmez, soğan patates kaç para onu söyle. Bu adam profesör. Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG’un yok. Uçak gemin yok, domates patates kaç para onu söyle. Ya bu adam prof. Müsvedde bu… Öncelikle senin profesörlüğünden bu millete ne gelir? Önce bir ülkenin kalkınması için nelere ihtiyaç var bunu söyle.” sözleriyle kendisini hedef göstermişti.

Naci Görür ise sosyal medyada da konuşulan bu konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın “Köprü yapmakla, baraj yapmakla bu iş çözülmez, soğan, patates kaç para” söylediğimi kastederek bana atfen profesör müsveddesi dediği söyleniyor. Sayın cumhurbaşkanımızın beni kastettiğini sanmıyorum, ben asla böyle bir şey söylemedim. Elazığ, Maraş ve Gaziantep depremlerinin yıllar önceden geleceğini öngörüp halkını uyaran bir bilimadamı olarak şunu söyledim “Az yol, köprü ve baraj yapalım ama önce halkımızın can güvenliğini sağlayan deprem dirençli kentler oluşturalım” benzeri şeyler söyledim. Yine de aynı şeyleri söylüyorum. Sevgiyle”

PROF. DR. NACİ GÖRÜR: NE HAVALİMANI NE KÖPRÜ NE YOL İSTİYORUZ İSTEDİĞİMİZ CAN GÜVENLİĞİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.