DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Nebati Açıkladı, Şimşek Duyurdu

Nebati Açıkladı, Şimşek Duyurdu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
Nebati Açıkladı, Şimşek Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tasarruf Genelgesi doğrultusunda kamuda kullanılan ve genellikle Alman menşeili olan araçlar satılacak. Yerine yerli üretim TOGG alınacak.

Eski Hazine ver Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından gündeme getirilen kamuda yerli araç kullanımının artırılmasına yönelik olarak TOGG’a alım garantisi verilmesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise kamuda kullanılan Audi ve Mercedes gibi araçların satılarak yerine yerli üretim TOGG’ların alınacağını açıkladı.

Tasarruf Genelgesi doğrultusunda kamuda kullanılan ve genellikle Alman menşeili olan araçlar satılacak. Yerine yerli üretim TOGG alınacak.;

Alman menşeili olan araçlar satılacak. Yerine yerli üretim TOGG alınacak.

Patronlar Dünyası‘nın haberine göre tasarruf tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar ile ilgili açıklama yapan Bakan Şimşek, yerli otomobil üretimininin desteklemesi hem de ülke ekonomisine katkı sağlaması amacıyla TOGG projesine destek vereceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

” Evinde Ölü Bulundu “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.