DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048756-0.99517%
Balıkesir
20°

KAPALI

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Öğrencileri dehşet uykuda yakaladı

Öğrencileri dehşet uykuda yakaladı

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 09:57
Öğrencileri dehşet uykuda yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’dan gezi için İzmir’e giden lise öğrencilerini dehşet uykuda yakaladı. Susurluk Festiva Outlet önünde meydana gelen kazada 31’i öğrenci 33 kişi yaralandı. 

Kaza bu sabah saat 04.30 sularında Susurluk Festiva Outlet önünde Balıkesir istikametinde meydana geldi. Yaklaşan sınavlar öncesi kariyer planlamaları kapsamında İzmir Ege Üniversitesi’ne düzenlenen geziye katılan Bursa Osmangazi Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi öğrencileri Susurluk’ta dehşete uyandı. V.K. yönetimindeki 16 BT 011 plakalı öğrencileri taşıyan tur otobüsü, S.E. yönetimindeki 34 EEU 656 plakalı demir yüklü tıra seyir halindeyken arkadan çarptı. Öğrenciler çarpmanın etkisiyle otobüsün içerisinde savruldu.

Lise öğrencilerini taşıyan tur otobüsü Balıkesir istikametine seyir halinde olan demir yüklü tıra arkadan çarptı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ YOĞUN BAKIMDA

Kazada 31’i öğrenci, 1 personel ve otobüs şoförü yaralandı. Öğrencilerden 12’si Balıkesir Şehir Hastanesi, 9’u bölgedeki Susurluk Devlet Hastanesi, 8’i Balıkesir Devlet Hastanesi, 4 öğrenci ise Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Ağır yaralanan otobüs şoförü V.K.’nın ise Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

VALİ ŞILDAK OLAY YERİNDE

Kazayla ilgili ilk bilgileri olay yerine gelerek alan Vali Şıldak, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla bütün yaralıların çok hızlı şekilde Balıkesir ve Susurluk’taki hastanelere ulaştırıldığını açıkladı. Kaza yapan otobüs ve birlikte yolculuk yapan diğer üç otobüsteki öğrenciler ve öğretmenlerle yakından ilgilenen Şıldak beraberinde Susurluk Kaymakamı ve İl Emniyet Müdürüyle olay yerinde incelemede bulundu.

ÖĞRENCİLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikesi bulunan yolcu olmadığını ifade eden Şıldak paylaşımda, “Bursa-Balıkesir Karayolunda Susurluk İlçemizde meydana gelen kazadan etkilenen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Trafik ve sağlık ekiplerimiz gerekli müdahaleleri hızlı şekilde gerçekleştirdi. Hayati tehlikesi bulunan öğrencimiz bulunmuyor.” ifadelerine yer verdi.

HABER: Ali ALTINÖZ

SUSURLUK’TA ÖLÜMLÜ KAZA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.