DOLAR 32,5514 0.28%
EURO 34,9343 0.35%
ALTIN 2.440,620,09
BITCOIN 2052653-0.08316%
Balıkesir
12°

KAPALI

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
OĞUZHAN UĞUR’UN ‘KAHROLUYORUM’ DEDİĞİ ‘DEPREM ÖZEL’ TANITIMI

OĞUZHAN UĞUR’UN ‘KAHROLUYORUM’ DEDİĞİ ‘DEPREM ÖZEL’ TANITIMI

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 15:36
OĞUZHAN UĞUR’UN ‘KAHROLUYORUM’ DEDİĞİ ‘DEPREM ÖZEL’ TANITIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli depremler ve sonrasında yaşananları yeniden gündeme taşıyacak olan “Deprem Özel” programının tanıtımı yayınlandı. 

6 Şubat’ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, yüz binlerce binanın yıkılması ya da büyük hasar görmesiyle sonuçlandı. Resmi rakamlara göre, 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Oğuzhan Uğur depremzedelerin yaşadıklarının paylaşılacağı bir program yapacağını deprem bölgesindeyken söylemişti. Babala Tv’nin “Deprem Özel” programının tanıtım fragmanı bugün yayınlandı.

“DEPREM ÖZEL’DE SİYASET BİZİ DİNLEYECEK”

Oğuzhan Uğur, ‘Mevzular Açık Mikrofon’ siyaset programında bu sefer siyaset konuşulmayacağını söyledi. “Siyaset bizi dinleyecek” dediği depremzedelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını anlatacağı ‘Deprem Özel’ programı yakında başlayacak. Oğuzhan Uğur, programın tanıtımını yayınlamadan önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden “Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel” fragmanının paylaşmalarını istedi. 

“Kahroluyorum… Deprem Özel’in tanıtımını bitirmeye çalışıyorum… Kahroluyorum… 7 senedir program yapıyorum, bir kere bile videolarımızı paylaşın ya da izleyin demedim. Yayında dedim bıraktım ortaya… Fakat bunu paylaşmak zorundasınız. Kalbiniz dayanmayacak… İzlemek zorundasınız. Aklınız almayacak, dinlemek zorundasınız. Onlara sizin adınıza bir söz verdim, beni yalnız bırakamazsınız.”

“MEVZULAR AÇIK MİKROFON DEPREM ÖZEL” YAKINDA BAŞLAYACAK

“Mevzular Açık Mikrofon Deprem Özel… Pek Yakında
@BabalaTv de. Hepimiz adına onlara bir söz verdim… İzleyiniz, destekleyiniz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.