DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Güvenliği ve Tedbirleri toplantısı Susurluk Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe genelinde bulunan okullarda öğrenciler için güvenlik güçleri tarafından alınan tedbirler ve öğrenci velilerinin görüşlerinin alındığı toplantıda Suruluk İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bulunan ve uyuşturucu ile mücadelede uzman olan polis memurları tarafından veli ve okul temsilcilerine ‘Uyuşturucu ile mücadele’ konulu bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca servis şoförlerini temsilen katılan sürücülere de öğrencilerin biniş-iniş ve seyahat süresince alınması gereken tedbirler ile alakalı olarak uzman personel tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıda konuşan Susurluk Kaymakamı Muammer köken, eğitim öğretim döneminin huzur ve güven içinde sürdürülmesine yönelik olarak okul ve trafik güvenliği ile ilgili her türlü tedbirin alındığını söyledi. Köken, bu süreç de paydaş kurum ve kuruluşların  iş birliği içerisinde çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Susurluk Ticaret Odası konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Kaymakam Muammer Köken’in başkanlık ettiği toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Coşkun Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, okul yöneticileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci servisleri temsilcisi, yeşilay temsilcisi, uyuşturucu ile mücadele konusunda uzman personelleri katıldı.

HABER MERKEZİ

“Balbucks Şehir Geneline Yayılıyor “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.