DOLAR 32,2780 0.03%
EURO 34,6940 -0.08%
ALTIN 2.400,470,03
BITCOIN 2020451-1.54708%
Balıkesir
23°

KAPALI

04:04

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ONAN VE ASLANTUĞ EVLİLİĞİNDEN KÖTÜ HABER

ONAN VE ASLANTUĞ EVLİLİĞİNDEN KÖTÜ HABER

ABONE OL
Mayıs 3, 2023 19:30
ONAN VE ASLANTUĞ EVLİLİĞİNDEN KÖTÜ HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 yıldır evli olan ve örnek çift olarak gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un boşanacağı iddiaları gündeme düştü. 

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin uzun yıllardır sürdürdükleri evliliklerinde sorunlar yaşandığı ve boşanacakları iddiası gündemi sarsmış durumda. 1996 yılında nikah masasına oturan ve bir oğulları olan çift, magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyordu. Ancak Günaydın yazarı Sonat Bahar‘ın haberine göre, çiftin arasının aylardır bozuk olduğu ve Arzum Onan’ın boşanma davası açtığı iddiaları ortaya atıldı.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti, uzun yıllardır evliliklerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyorlardı. Ancak çiftin yakın çevresine göre, aylardır aralarında sorunlar yaşandığı ve evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı belirtiliyor. Habere göre Arzum Onan’ın boşanma davası açtı. Çiftin boşanması için mahkeme tarafından Nisan ayına tarih verilmiş fakat iddialara göre Mehmet Aslantuğ, Onan’a baskı yaparak davayı ileri bir tarihe aldırmış. Çiftin boşanma tarihi şimdilik 29 Mayıs olarak belirlenmiş.

HER ŞEYİ İÇİNE ATAN ONAN RAHATSIZLANMIŞ

İddialara göre, Arzum Onan’ın uzun zamandır boşanmak istediği ve Mehmet Aslantuğ’la aylardır bu konuda mücadele ettiği belirtiliyor. Söylenenlere göre, bu süreçte Onan, birçok şeyi içine atarak rahatsızlandı ve sesi kısıldı. Önceki gün bir markanın yüzü olarak katıldığı lansmanda da rahatsızlığı dikkat çekti. Çiftin yakınları da durumun hiç de iyi olmadığına işaret ediyorlar ve “Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ cephesinde uzun zamandır işlerin iyi gitmediği” şeklinde yorum yapıyorlar.

Uzun yıllardır birlikte olan ve sanat dünyasının sevilen çiftleri arasında yer alan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un boşanma kararıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.