DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045283-2.62871%
Balıkesir
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da döşemecilik yapan Mustafa Akman(51), bir süre önce ayrıldığı eski eşi 37 yaşındaki Esra Altınkaynak’ı alnından vurduktan sonra intihar etti. Akman olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Esra Altınkaynak Bandırma Onyedi Eylül Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bandırma’da bir süre önce boşandığı eski eşi Esra Altınkaynak’ı alnından vurarak ağır yaralayan Mustafa Akman, aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti. Olay Bandırma Kurtuluş Caddesi üzerinde sabah saat 10.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, bir süredir yakınlarına eski eşini öldüreceğini söyleyen Mustafa Akman(51), Kurtuluş Caddesi üzerinde kuaför dükkanı işleten eski eşi Esra Altınkaynak’ı takip etti. Büfeden ekmek alıp işyerine giden Esra Altınkaynak’a arkadan yaklaşan Akman, bağırmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine belinden silahını çıkaran Akman, Esra Altınkaynak’ı başından vurdu. Akman aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Akman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Esra Altınkaynak ise hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Esra Altınkaynak ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, Kurtuluş Caddesi’ni güvenlik şeridi içine alırken bölgeye kimseyi yaklaştırmadı.

Olayda kullanılan tabancaya el konulurken olay yeri inceleme ekipleri bölgede uzun süre delil araştırması yaptı. Döşemecilik yaptığı öğrenilen Mustafa Akman’ın ikinci, Esra Altınkaynak’ın ise dördüncü evliliği olduğu, sonu ölümle biten ilişkide ikilinin çok kısa bir süre evli kaldığı öğrenildi. Mustafa Akman’ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.