DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÖNCE İSTİFA SONRA ADAYLIK

ÖNCE İSTİFA SONRA ADAYLIK

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
ÖNCE İSTİFA SONRA ADAYLIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Merkezi’nden iki ilçe başkanına belediye başkanlığına aday olmaları için vize çıktı. AK Parti’de belediye başkan adayı olmayı planlayan ilçe başkanları için görevden istifa etme şartı getirildi.

AK Parti Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan AK Parti Başkan adaylığı için ay sonuna kadar görevlerinden istifa edecek. Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrasında ara vermeden yerel seçim çalışmalarını başlatan AK Parti’de belediye başkan adayı olmayı planlayan ilçe başkanları için görevden istifa etme şartı getirildi.

“GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDECEKLER”

AK Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Balıkesir’den de Balya İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’ın belediye başkan adaylığı için girişimde bulunacağı öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi yönetiminin de belediye başkan adaylığına yeşil ışık yaktığı Çalışkan ve Bağırgan belediye başkan adaylığı için ay sonuna kadar görevlerinden istifa edecek.

HABER: Sena BEYAZ

SUSURLUK KONSERLERLE SERİNLEYECEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.