DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Online Dolandırıcılar Bandırma’da yakalandı

Online Dolandırıcılar Bandırma’da yakalandı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Online Dolandırıcılar Bandırma’da yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Bandırma Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan operasyon sonrasında hakkında kesinleşmiş 37 yıl hapis kararı olan ve alışveriş siteleri aracığı ile vatandaşları dolandırdığı tespit edilen iki kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre aralarında Bursa, Aydın ve Denizli gibi illerin de bulunduğu birçok ilde üye olduğu alışveriş sitesi aracılığı ile birçok vatandaşı dolandırdığı tespit edilen Ü.O (24)  ve aynı suçtan arandığı tespit edilen kız arkadaşı B.O (28) beraber saklandıkları evde yakalandı.

Online Dolandırıcılar Bandırma’da yakalandı

Alışveriş sitesinde açtıkları hesap ile yüzlerce vatandaşa jant, telefon ve bilgisayar gibi malzemeler satan ancak internet bankacılığı ile para alarak daha sonra alıcıları telefondan engelleyen ve hakkında 56 adet şikayet bulunan Ü.Ö’nun ‘Bilişim sistemleri banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılması sureti ile dolandırıcılık’ suçundan 37 yıl hapis cezası aldığı ve aranmasının olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan Ü.Ö çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bandırma M Tipi cezaevine gönderildi.
Aynı evde yaşadığı ve kız arkadaşı olduğu tespit edilen B.O’nun da aynı suçlardan 4 ayrı aranmasının olduğu tespit edilirken B.O ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

” İstanbul Barosu Saldırıyı Kınadı “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.