DOLAR 32,2827 -0.18%
EURO 34,8091 -0.05%
ALTIN 2.405,420,51
BITCOIN 20693000.16876%
Balıkesir
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ÖRDEK VURMA OYUNU TABANCASIYLA SOYGUN

ÖRDEK VURMA OYUNU TABANCASIYLA SOYGUN

ABONE OL
Haziran 7, 2023 16:40
ÖRDEK VURMA OYUNU TABANCASIYLA SOYGUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Carolina’da ilginç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki David Dalesandro, bir mağazaya girerek elindeki tabancayı kasiyere doğrulttu ve kasadaki tüm parayı istedi.

Ancak dikkat çeken detay, soygunun NES Zapper adlı bir oyuncak tabanca kullanılarak gerçekleştirilmiş olmasıydı.

NES Zapper, Nintendo’nun klasik sekiz bit ördek vurma oyunu Duck Hunt’tan hatırlanabilir. Bu oyunla birlikte gelen lazer tabancası, oyuncuların ekranda gösterilen ördekleri vurmasını sağlıyordu. Ancak şimdi bu oyun aksesuarı gerçek bir soygun aracı olarak kullanıldı.

SİLAHI SİYAHA BOYADI

NES Zapper’ın optik bir sensör kullanması, David Dalesandro’nun soygunu gerçekleştirmek için tercih ettiği araç oldu. Olay, sıradışı bir senaryoyla karşılaşmamıza sebep oldu ve NES Zapper’ın kullanım alanlarının ne kadar geniş olabileceğini gösterdi.

Bu olay, oyuncak tabancaların ne şekilde kullanılabileceği ve güvenlik açıklarına dikkat çekiyor. Güvenlik önlemlerinin ve toplumda bilinçlendirme çalışmalarının önemi bir kez daha vurgulanmış oldu.

 

NİNTENDO’DAN RUSYA’YA AMBARGO

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.