DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
OYA YÜCEL HİCRİ ERCİLLİ’DE

OYA YÜCEL HİCRİ ERCİLLİ’DE

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:14
OYA YÜCEL HİCRİ ERCİLLİ’DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’nin tek kadın belediye başkan aday adayı Oya Yücel, ilçe genelinde adaylık çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylığı sürecinde toplumun her kesimi ile bir araya gelerek Ak Partili belediyelerin hizmet anlayışını anlatan Başkan Aday Adayı Oya Yücel, bu kez ilçenin lokomotif firmalarından Hicri Ercilli’yi ziyaret etti.

 

Ziyarette Firma Yönetim Kurulu Baskanı Murat Ercilli ve Ablası Ayben Ercilli Tuksal ile baş başa bir görüşme gerçekleştiren Yücel, kendisinin aynı zamanda eski bir bankacı olduğunu ve bu nedenle firmayı iyi tanıdığını, firmanın ilçede hem istihdama hem de sosyal projelere destek verdiğini söyledi.

Ziyarette konuşan Hicri Ercilli Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ercilli ise Bandırma’da kadın bir belediye başkan aday adayının olmasından dolayı memnun olduğunu ifade ederek kendilerinin de kadın istihdamına önem verdiklerini söyledi. Ercilli açıklamalarında, firmalarında kadın TIR şoförlerinin istihdam edilmesine yönelik olarak çalışma başlattıklarını bu proje sayesinde ilçede kadın istihdamına yönelik olarak lokomatif rol üstlendiklerini söyledi.

Oya Yücel’in belediye başkan aday adaylığını bu nedenle önemsediklerini ifade eden Ercilli, yerel yönetimlerde de kadın adayların olmasını takdir ile karşıladıklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

“Bal ve Zeytinyağının da Sahtesini Yapmışlar “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.