DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

ÖZDAĞ’DAN SUSURLUK’A ZİYARET

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Saadet Partisi İlçe Başkanı Kamil Kıral ve parti üyeleriyle bir araya gelen Saadet Grubu Başkanı Selçuk Özdağ, Belediye seçim sürecini değerlendirdi. Özdağ, “İddialı olduğumuz yerlerde adayımızı çıkaracağız” dedi.

TBMM’de Saadet ve Gelecek Partisi’nin oluşturduğu Saadet Grubu Başkanı Selçuk Özdağ, 9 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 17.00’da Susurluk’ta Saadet Partisi binasında Saadet Partisi İlçe Başkanı Kamil Kıral’ın yanı sıra yöneticiler ve partililer ile bir araya geldi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Bekir Barut, CHP İlçe Saymanı Zekai Terzioğlu, DP İlçe Başkanı Mehmet Ayaz ve DP İlçe Başkan Yardımcısı Basri Soylu katıldı.
“GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ YERDE ADAY ÇIKARACAĞIZ”
Türkiye gündemini değerlendiren Özdağ, AK Parti Hükümetinin mecliste korktuğu tek grubun kendileri olduğunu belirterek, yerel seçimlerde güçlü oldukları yerde aday çıkaracaklarının ve diğer yerlerde her türlü iş birliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.
“HÜKÜMETİN EN ÇOK ÇEKİNDİĞİ GRUP GELECEK-SAADET”
Toplantıda mecliste ki gelişmelerden söz eden Özdağ, “TBMM’de Saadet Partisi adıyla grup kurulmasını Sayın Davutoğlu kabul etti. Biz milletvekilleri olarak da kabul ettik. Grup Başkanı olarak da ben seçildim. Şu an parlamentoda 264 milletvekiliyle temsil edilen AK Parti hangi haklara sahipse biz de aynı haklara sahibiz. Onların 264 kişiyle yaptığını biz 20 kişiyle yapıyoruz. Kanun tekliflerimizle, soru önergelerimizle, meclisteki konuşmalarımızla ve torba yasalarla ilgili konuşmalarımızla mecliste çok ciddi bir farkındalık yaratarak kendimizden söz ettirdik. Şu an hükümetin en çok çekindiği grup Gelecek-Saadet grubudur. Çünkü biz onların tabanının psikolojilerini biliyoruz. Biz onların tabanının sosyal-ekonomik ve sosyal-kültürel yapılarını biliyoruz ve Türkiye’deki bu iktidar partisinin ve Cumhur İttifakı tabanının en çok teveccüh göstereceği yer de burasıdır. Bu teveccühü belediye başkanlığı seçimlerinde hep beraber göreceğiz.” dedi.
“İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ”
Belediye Başkanlık seçimlerine çok az bir süre kaldığına dikkat çeken Özdağ, “Seçim sathı mahalli bilindiği gibi 90 gündür. Erken seçim olursa 60 gün, normal seçim olursa 90 günlük bir süreç var. Seçimlerde biz Saadet Partisi ve Gelecek Partisi birlikte seçimlere girme kararı aldık. Saadet Partisi’nin aday gösterdiği yerde Gelecek Partisi aday göstermeyecek. Gelecek Partisi’nin aday gösterdiği yerde de Saadet Partisi aday göstermeyecek. Tek adayla çıkacağız. Ama bu güçlü olduğumuz yerlerde, kazanacağımızdan iddialı olduğumuz yerlerde beraberce, birlikte tek adayla çıkacağız, başka yerlerde de iş birliğine açığız.” ifadelerini kullandı.

HABER: Sena BEYAZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.