DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22496691.33763%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Öztaylan “Bandırma’nın Yarınları İçin Yola Çıktık “

Öztaylan “Bandırma’nın Yarınları İçin Yola Çıktık “

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
Öztaylan “Bandırma’nın Yarınları İçin Yola Çıktık “
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı’nın Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, “Derdimiz bu şehrin yarınları” diyerek yola revan olduklarını ve en büyük güçlerinin vatandaş olduğunu vurguladı. Bandırma sokaklarında vatandaşlarla buluşan Öztaylan, heyecanlarını ve Bandırmalılar ile olan sözlerini tazelediklerini söyledi.

 

‘’BANDIRMA SEVDALISI ÖZTAYLAN”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Bandırma’nın hak ettiği hizmeti alması için gece gündüz demeden çalışacağını ve şehri “ortak akıl” ile yöneteceğini belirtti. “Soracağız, konuşacağız, Bandırma ile el ele olacağız” diyen Öztaylan, şehrin her noktasında hayallerini ve hedeflerini anlatmaya devam edeceğini söyledi.

‘’BANDIRMA SEVDALISI ÖZTAYLAN’’

“Bandırma’da doğan, Bandırma‘da doyan, Bandırma’da yaşayan ve Bandırma’da yaşayacak olan herkesin ortak sevdasında buluşacağız.” diyen Öztaylan, pazar esnafını da ziyaret ederek bereketli işler diledi ve dualarını aldı. Bandırmalıların çalışkan ve gayretli olduğunu vurgulayan Öztaylan,
Bandırma’yı daha da ileriye taşımak, yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakmaktır temel gayemiz. Bu yolculukta sizlerle birlikte olmak, her bir adımımızı daha anlamlı kılmaktadır. Gerçek belediyecilik, sizin ihtiyaçlarınızı dinlemekle, sorunlarınıza çözüm bulmakla, hizmet etmekle gerçekleşir.Size söz veriyoruz. Derdiniz derdimizdir. Derman ise birliktedir.” dedi

‘’ADIM ADIM BANDIRMA’’

“Adım Adım Bandırma” sloganıyla yola çıkan Öztaylan, Bandırmalılarla birlikte şehri daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışacağını ifade etti. Öztaylan’ın samimi ve halkla iç içe olan yaklaşımı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.Bandırma’da seçim heyecanı gitgide artıyor. Cumhur İttifakı Adayı Cemal Öztaylan’ın güçlü adaylığı ve halkla olan yakın ilişkisi, Bandırma’da değişimi ve yeni bir başlangıcı müjdeliyor.

HABER MERKEZİ

“Boynuz Kulağı Geçecek “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.