DOLAR 32,4235 0.19%
EURO 34,8324 0.09%
ALTIN 2.399,470,13
BITCOIN 19251863.24919%
Balıkesir
18°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
PAKİSTANLI İŞ İNSANI BANDIRMA’DA GASP EDİLDİ

PAKİSTANLI İŞ İNSANI BANDIRMA’DA GASP EDİLDİ

ABONE OL
Nisan 4, 2023 15:57
PAKİSTANLI İŞ İNSANI BANDIRMA’DA GASP EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pakistanlı iş insanı yatırım amaçlı geldiği Bandırma’da gasp edildi. İş insanının cep telefonunu çalarak kaçan gaspçı Hüsnü K. 24 saat geçmeden yakalandı.  

 Enerji üzerine yatırım görüşmeleri yapmak amacıyla Pakistan’dan Balıkesir’in Bandırma ilçesine gelen 63 yaşındaki iş insanı M.S.S gasp edildi. Önceki gün meydana gelen olayda M.S.S kaldığı otelden powerbank almak için ayrıldı. İş insanını takip eden Hüsnü K.,17 Eylül Mahallesindeki 40 Merdivenlerden aşağı inen M.S.S.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

DALGINLIĞINDAN FAYDALANIP ÇALIP KAÇTI

İş insanının durumu ihbar etmesinin ardından Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri izleyen polis, eşkâlini belirlediği hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan sabıkası olan 30 yaşındaki Hüsnü K.’yı kısa sürede yakaladı. Gasp ettiği cep telefonu iş insanına teslim edilirken, Hüsnü K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BANDIRMA’DA HIRSIZLIĞA GEÇİT YOK

Gasp olayını aydınlatan Bandırma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Bandırma’da hırsızlara göz açtırmıyor. Son dönemde Bandırma’da işyeri ve evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan 4 kişiyi çaldıkları mallarla birlikte yakalandı. İ.K.(17), D.B.(28), T.G.(32) ve A.K.(31) isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Hırsızlıktan yakalaması olan 17 yaşındaki İ.K’nin 15 ayrı suç dosyası olduğu öğrenildi.

HABER: Sinan HABİBOĞULLARI

HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.