DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
PlayStation 5 güncellemesi sayesinde bip sesine elveda

PlayStation 5 güncellemesi sayesinde bip sesine elveda

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
PlayStation 5 güncellemesi sayesinde bip sesine elveda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sony, PlayStation 5 için yayınlamış olduğu yeni güncellemeyle birlikte konsol deneyimini daha eğlenceli hale getirmekte.

Güncelleme ile çeşitli erişilebilirlik başta olmak üzere, ses ve sosyal özellikler imkanı sunuluyor. İkinci DualSense’in giriş cihazı olarak da kullanılabilmesi, Tempest 3D AudioTech özelliğinin Dolby Atmos uyumlu HDMI cihazlarda kullanılabilmesi ve diğer oyuncularla bağlantı kurmanın yeni yolları gibi yenilikler bulunmakta. PS5 kullanıcıları, konsolun bip sesini kapatma ya da kısma seçeneğine sahip olacaklar.

Sony, PlayStation 5 için yayınlamış olduğu en yeni güncelleme ile birlikte konsol deneyimi daha eğlenceli hale geliyor. Yeni pakette ise çeşitli erişilebilirlik, ses ve sosyal özellikler imkanı bulunuyor.

İşte konsol sahiplerinin alacağı tüm özellikler, PlayStation 5 güncellemesi sayesinde “bip” sesine artık elveda

Son yazılım güncellemesiyle birlikte eklenen en önemli yeniliklerden biri olan ve, ikinci DualSense’in giriş cihazı olarak kullanılması olacak. Bu, her iki kontrolcü ile arayüzün ya da oyunların kontrol edilebileceği anlamına gelmekte.

Güncelleme ayrıca Tempest 3D AudioTech özelliğine sahip olan Dolby Atmos uyumlu HDMI cihazlarda kullanılmasını imkan tanıyor. Bu da, Sony’nin ilk defa TV hoparlörleri aracılığıyla 3D ses özelliğini etkinleştireceği anlamına geliyor.

Sosyal yenilikler arasında yer alan diğer oyuncularla bağlantı kurmanın ve çok oyunculu oturumları özelleştirmenin yeni yolları bulunmaktadır.

Oyuncular artık PlayStation App üzerinden almış oldukları mesajlara emojiler ile tepki verebilecek. Ayrıca Paylaşımlı Ekran’a katılmadan önce de ön izlemelerini rahatlıkla görebilecek.

Güncelleme ayrıca PS5 kullanıcılarının ilk defa konsolun bip sesini kapatmasına imkan tanıyor. Konsolun açıldı an haber veren bu sesi isterseniz kapatabilir isterseniz de kısabilirsiniz. PS5 depolama alanını 8 TB’a kadar hafızayla M.2 SSD ile genişletmek artık mümkün olacak.

PS Remote Play’in desteklemiş olduğu cihazlar da genişletildi. Desteklenecek yeni yazılımlar arasında yerini alan Android TV OS 12 ve Google TV ile Chromecast gibi modeller bulunmakta. PS5’teki sesli komutlar da ise “PlayStation, yardım et” ve “PlayStation, yeni ne var?” gibi ek komutları da desteklemiş olacak.

(HABER MERKEZİ)

PlayStation 5 güncellemesi sayesinde bip sesine elveda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.