DOLAR 32,2810 0.11%
EURO 34,8343 -0.03%
ALTIN 2.414,330,22
BITCOIN 2038293-1.46676%
Balıkesir
20°

AÇIK

04:05

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

PLAYSTATİON ALDIRACAK SPİDERMAN OYUNU GELİYOR

ABONE OL
Mayıs 29, 2023 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün yapılan PlayStation Showcase 2023 etkinliğinde, merakla beklenen Marvel’s Spider-Man 2 oynanış videosu gösterildi.

Insomniac tarafından geliştirilen oyun, bir devam niteliği taşıyor. İlk Spider-Man oyunu 2018 yılında piyasaya sürülmüş ve bu oyunun ardından bir seri halini almıştır. Marvel’s Spider-Man 2 ise bu seriye ikinci bir oyun olarak ekleniyor ve PlayStation 5’e özel olarak çıkacak.

Oynanış videosunda, oyunda yer alacak birçok detayı görebiliyoruz. Karakter tasarımlarından oyunun fiziksel ve mekanik özelliklerine kadar birçok detay paylaşıldı. Videoda dikkat çeken noktalardan biri, Peter Parker ve Miles Morales arasında değişiklik yapabilme imkanı olması. Ayrıca oyunda Kraven ve Lizard gibi popüler karakterlerin de yer aldığı gösterildi.

VENOM DA OLACAK

Peter Parker’ı kontrol ettiğimizde siyah simbiyot kıyafetini giyerek Spider-Man’in daha güçlü ve agresif bir hâl aldığı görüldü. Bu durum, Peter Parker ve Miles Morales tarafından canlandırılan karakterler arasında çatışma olabileceğini işaret ediyor. Fragmanda Venom karakteri gösterilmese de oyunda yer alacağı belirtildi. Oyunun genelinde ise daha çok Miles Morales üzerine odaklanıldığı görüldü.

Marvel’s Spider-Man 2’nin çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmese de Sony, oyunun 2023 yılının sonbaharında, yani son çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıkladı. Fiyat konusunda henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, çıkış tarihine yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor.

 

EURO TRUCK SİMULATOR 2 TIRSAN’I GETİRDİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.