DOLAR 32,3221 0.09%
EURO 34,7860 -0.11%
ALTIN 2.407,14-0,06
BITCOIN 2055638-0.79393%
Balıkesir
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
PRİNGLES MİNECRAFT’TAKİ ŞÜPHELİ GÜVECİ YAPTI

PRİNGLES MİNECRAFT’TAKİ ŞÜPHELİ GÜVECİ YAPTI

ABONE OL
Nisan 12, 2023 12:46
PRİNGLES MİNECRAFT’TAKİ ŞÜPHELİ GÜVECİ YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pringles, dünyaca ünlü oyunlardan Minecraft ile iş birliği yaparak yeni bir cips çıkardığını duyurdu. Sınırlı sayıda satışa sunulacak olan Pringles Minecraft Suspicious Stew isimli cips, oyundaki “şüpheli güvecin” tadını gerçek hayata taşıyor.

Bu özel cips, ABD‘de satışa sunulacak ve oyundaki şüpheli güvecin malzemelerini cips formuna dönüştürüyor. Pringles, oyuncuların merakını gidermek için böyle bir ürün ortaya çıkardığını belirtiyor.

Minecraft oyuncularının bildiği gibi, şüpheli güvecin özel etkileri bulunuyor ve tüketen kişinin ne tür etkilerle karşılaşacağı, kullanılan çiçeğe bağlı olarak değişiyor. Pringles’ın yeni cipsi ise bu özellikleri gerçek hayatta yaşatmayı amaçlıyor.

pringles

OYUNDA ŞÜPHELİ GÜVEÇ BÖYLE YAPILIYOR

MISIR GEVREKLERİ DE OYUNDAN ESİNLENDİ

Kellog Company bünyesinde faaliyet gösteren Pringles’ın bu yeni iş birliği, son zamanlarda Minecraft ile ilgili olarak yapılan diğer yiyecek ortaklıklarına da eklendi. Geçtiğimiz mart ayında, Kellog Company oyundan esinlenerek bir mısır gevreği çıkarmıştı.

Sınırlı sayıda üretilecek olan Pringles Minecraft Suspicious Stew cipsinin ne kadar sürede tükeneceği ve başka ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

 

A101, PLAYSTATİON 5 SATACAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.