DOLAR 32,2712 -0.22%
EURO 34,7989 -0.09%
ALTIN 2.411,840,79
BITCOIN 2039316-1.79225%
Balıkesir
17°

AÇIK

21:47

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
RAZER KİTSUNE GELİYOR YENİ ARCADE KONTROLCÜSÜ

RAZER KİTSUNE GELİYOR YENİ ARCADE KONTROLCÜSÜ

ABONE OL
Haziran 7, 2023 16:59
RAZER KİTSUNE GELİYOR YENİ ARCADE KONTROLCÜSÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün oyun dünyasında, oyunlarda kontrolü sağlamak için farklı seçenekler bulunmaktadır.

Bu seçenekler arasında platforma özel konsol kontrolcüleri veya klavye-fare dizilimi yaygın olarak kullanılmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar, büyük bir klavye kullanmak istemeyenler veya sadece belirli hareketlere odaklanmak isteyenler için farklı çözümler aramaktadır.

Bu trende bir yanıt olarak Razer Kitsune ortaya çıkmıştır. Özellikle dövüş oyunları için tasarlanmış kompakt bir arcade kontrolcü olan Razer Kitsune, sadece tuşlardan oluşmaktadır. Kontrolcü, hem optik hem de hassas tuş anahtarları kullanarak dövüş oyunlarının vazgeçilmez bir parçası olmaya adaydır.

İNCE, ZARİF VE ASİL BİR TASARIM

Razer Kitsune, oldukça ince bir profilde geliştirilmiştir ve bir joystick ile sağlanması beklenen her yöne hareketi özel tuş kombinasyonlarıyla gerçekleştirebilir. Böylece joystick kullanımı gereksiz hale gelir. Ayrıca Razer Chroma RGB özelliği sayesinde masaüstünü renkli ve görsel olarak çekici hale getirebilir.

Razer Kitsune, PC ve PS5 konsolu için geliştirilmiştir ve önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecektir. Bu yeni kontrolcü seçeneği, dövüş oyunlarına ilgi duyan oyuncular için alternatif bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

 

STEAM DONANIM VE YAZILIM ANALİZİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.