DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20795641.1243%
Balıkesir
12°

AÇIK

21:46

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Rusya Güvenlik Konseyi-  Macron ve Batılı Liderler, Moskova’daki Terör Saldırısının Suç Ortakları
  • Velhasıl Gazetesi
  • Dünya
  • Rusya Güvenlik Konseyi-  Macron ve Batılı Liderler, Moskova’daki Terör Saldırısının Suç Ortakları

Rusya Güvenlik Konseyi-  Macron ve Batılı Liderler, Moskova’daki Terör Saldırısının Suç Ortakları

 Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve bazı Batılı liderlerin, geçen ay Moskova'daki "Crocus City Hall" adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısının "suç ortağı" ve "sponsorları" olduğunu iddia etti. Medvedev, saldırganların yakalandığını belirterek, onları "az para karşılığında kiralanan ve eğitilmiş suikastçılar" olarak tanımladı.

ABONE OL
Nisan 9, 2024 22:08
Rusya Güvenlik Konseyi-  Macron ve Batılı Liderler, Moskova’daki Terör Saldırısının Suç Ortakları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör Saldırısının Arka Planı

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan “Crocus City Hall” adlı konser salonuna geçen ay düzenlenen terör saldırısı, Rusya ve Batı arasındaki gerilimi artırdı. Saldırıda kullanılan patlayıcılar ve saldırganların kimliği hakkında detaylı bilgiler henüz kamuoyuna yansımış değil.

Medvedev’in İddiaları

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, terör saldırısının ardından Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve diğer Batılı liderlerin, saldırının arkasındaki güçlerle bağlantılı olduğunu öne sürdü. Medvedev, bu liderlerin saldırının “suç ortağı” ve “sponsorları” olduğunu dile getirdi.

Suçlamaların Yankıları

Medvedev’in suçlamaları, Fransa ve Batı ülkeleri tarafından sert bir şekilde reddedildi. Macron ve diğer Batılı liderler, Rusya’nın bu iddialarını “temelsiz” ve “iftira” olarak nitelendirerek yanıtladılar. Ancak bu suçlamalar, Rusya ile Batı arasındaki diplomatik ilişkilerin daha da gerginleşmesine neden oldu.

Saldırganların Yakalanması

Medvedev, terör saldırısını gerçekleştiren kişilerin Rus güvenlik birimleri tarafından yakalandığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Saldırganların kimlikleri ve saldırının arkasındaki örgüt hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.