DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041851-2.1155%
Balıkesir
20°

KAPALI

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Şampiyon Yıldızspor

Şampiyon Yıldızspor

ABONE OL
Haziran 29, 2022 12:07
Şampiyon Yıldızspor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamlık Voleybol Bahar Turnuvası’nın kazanan takımı Yıldızspor oldu. Turnuvada kazanan takımlara ödülleri verildi.

Susurluk’ta düzenlenen ve Susurluk Kaymakamlığı, Susurluk Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hazırlanan “Susurluk Kaymakamlık Voleybol Bahar Turnuvası”nın dereceye giren takımları belli oldu. 22 Haziran’da Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu Spor Salonu’nda görülen son karşılaşmalar sonucunda Susurluk Kaymakamı Muammer Köken tarafından ilk üç takıma kupa ve madalyaları takdim edildi.

EN CENTİLMEN TAKIM: GENÇLİK SPOR KLÜBÜ

Toplam dokuz takımın mücadele ettiği turnuvada Yıldızspor takımı tüm rakiplerine karşı büyük bir mücadele vererek Kaymakamlık Voleybol Bahar Turnuvası’nın şampiyonu olmaya hak kazandı. Birinciliği son maç ile kaybeden Güllüce Spor Takımı ikinci olurken, Kurt Ticaret Takımı üçüncülüğe hak kazandı. Gençlik Spor Kulübü turnuvaya sporcularının anneleri ile katılmasından dolayı turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Kaymakam Muammer Köken; “Turnuvaya katılarak renk katan tüm takımlarımıza ve turnuva boyunca özveri ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Kaymakam Refiki Muhammed Safa Kömürcü ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney tarafından takdim edildi.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.