DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
ŞEKER PANCARI’NDA BÖLGE REKORU SUSURLUK’TA

ŞEKER PANCARI’NDA BÖLGE REKORU SUSURLUK’TA

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
ŞEKER PANCARI’NDA BÖLGE REKORU SUSURLUK’TA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şeker Pancarı üretiminde Belediye’den destek gören yerel şeker pancarı üreticilerinin yeni mahsulleriyle beraber bölge rekoru kırıldı. Bu üretimle, bölge rekorunda polar değeri 15,90 TL üzerinden değerlendirildi.

Susurluk Belediyesi tarafından yürütülen projelerle ‘Şeker Pancarında’ Susurluk, bölge rekoru kırarak polar değeri 15,90 TL üzerinden değerlendirilen üretim gerçekleştirildi. Susurluk’ta şeker pancarı yetiştiricilerine Belediye tarafından destek artarak devam ederken, üretim teşviki ile şeker pancarı fabrikasında kalite ve kapasite geçen yıllara oranla yükseldi.

“KAZANCIMIZ İNANCIMIZ VE AZMİMİZİN SAYESİNDE”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, göreve geldiği günden itibaren Susurluk’ta önemini yitirmiş şeker pancarı üretimine ağırlık vererek hem çiftçiyi hem de belediyeye ait kullanılmayan tarlaları pancar üretimine açarak ilçeyi hareketlendirecek faaliyetlere başladıklarını belirtti. Ayrıca Güney, “Bugün bu rekoru Susurluk’a kazandırdıysak bu inancımız ve azmimizin sayesindedir.” dedi.

“İLÇE ŞEKER PANCARI SAYESİNDE HAREKETLENECEK”

Üreticiye ve üretime hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Güney, “Nasıl ki şehrimizin üstündeki karanlığı alıp ışıl ışıl bir şehir yaptıysak, üreticilerimizin de korkularını yok ederek üretimi destekleyeceğiz. Üretimi desteklediğimiz zaman ne mi olacak? Şeker Pancarı Üretimi teşvikimiz ile Fabrikamızın Şeker Üretim kapasitesi ve kalitesi artacak, bununla birlikte çalışan kişi sayısında artışa gidilecek. Ürettiğimiz zaman şehrimizin birçok sorununa dertlenmiş ve çözüm sunmuş olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABER: Sena BEYAZ

ÖNCE İSTİFA SONRA ADAYLIK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.