DOLAR 32,2774 -0.08%
EURO 34,8645 -0.02%
ALTIN 2.423,31-0,05
BITCOIN 20255022.53393%
Balıkesir
15°

AÇIK

03:54

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A: “NİYE BÖYLE OLDUK AMCA OĞLU…”
  • Velhasıl Gazetesi
  • Genel
  • SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A: “NİYE BÖYLE OLDUK AMCA OĞLU…”

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A: “NİYE BÖYLE OLDUK AMCA OĞLU…”

ABONE OL
Nisan 19, 2023 12:55
SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A: “NİYE BÖYLE OLDUK AMCA OĞLU…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özgür Demirtaş’ın Selahattin Demirtaş ile akraba olduğu iddialarıyla ilgili Selahattin Demirtaş’ın attığı mizahi tweet kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaştı. 

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la akraba oldukları söylentileri son yıllarda dönem dönem sosyal medyada gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde Özgür Demirtaş’ın Selahattin Demirtaş’la kuzen olduğu ama kendisiyle küs olduğu görüşmediği söylentileri yayılmıştı. Selahattin Demirtaş’tan bu konuyla ilgili esprili bir paylaşım geldi.

Selahattin Demirtaş’ın, “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” paylaşımı kısa sürede milyonlarca kullanıcı tarafından görüntülendi.

Özgür Demirtaş, Selahattin Demirtaş’ın attığı tweete “Ülke gülmeye hasret kalmış. Görüntülenme resmen rekor” diyerek cevap verdi. Bu tweeti attığı sırada 10 milyon görüntülemesi olan paylaşım şu sıralarda 47 milyona ulaştı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş mizah içeren paylaşım hızla yayılırken tekrar hatırlatma yaptı:

“Selahattin Demirtaş’ın bile dayanamayarak ESPRİ konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum:

Benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım YOK. Twiti de bütün siyasi twitlerin arasında EN ÇOK görüntülenen twiti olmuş. Bu da ülkenin MİZAHA ne kadar AÇ olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman Esprilerden ziyade ülkenin Sorunları ve Çözümlerine odaklanmak zamanı. Selahattin Demirtaş da dahil tüm Siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada Akrabalarım arasında Bilim İnsanı, Doktor, Çiftçi, Köylü, İş İnsanı, Sanatçı var. Siyasetçi ise: YOK! olsa onu da söylerdim”

MUHARREM İNCE İLE İSMAİL SAYMAZ ARASINDA ERDOĞAN-BABACAN POLEMİĞİ

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.