DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22496691.33763%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Semiha Ergöz Vefat Etti

Semiha Ergöz Vefat Etti

Bandırma Doğa ve Kültür Derneği Başkanı, Ayyıldız Mahallesi Osman Şeref Eriş Sağlık Ocağı Hekimi Dr. Murat Ergöz’ün sevgili annesi Semiha Ergöz vefat etti.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Semiha Ergöz Vefat Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma Etimaden işletmeleri kuruluşunda görev alan ve işletme bünyesinde ilk Kimya laboratuvarını kuran, ardından Bağfaş laboratuvarlarında görev alan Kimya Başteknisyeni Mesut Ergöz (88)’in eşi; Dr. Murat Ergöz, Nilüfer Çağın ve Gülnur Gönülağaç’ın anneleri Semiha Ergöz (85) vefat etti.

Semiha Ergöz Vefat Etti

Semiha Ergöz Vefat Etti

Önceki dönem Bandırma Kent Konseyi ve Rotary Kulübü başkanlarından, Bandırma Doğa ve Kültür Derneği Başkanı, Ayyıldız Mahallesi Osman Şeref Eriş Sağlık Ocağı Hekimi Dr. Murat Ergöz’ün sevgili annesi Semiha Ergöz’ün cenazesi Cuma namazı sonrası Haydarçavuş
Camiinde kılınan cenaze namazı ardından Şehir Mezarlığındaki ebedi istirahatğahına defnedildi.

Kalabalık bir cemaatin de katıldığı Semiha Ergöz’ün cenazesinde; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Cemal Adıgüzel, bazı Belediye Meclis üyeleri, Doktorlar, Rotary ve başkanı bulunduğu Doğa ve Kültür Derneği üyeleri hazır bulundu. Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

HABER: Erdem ÖZCAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.