DOLAR 32,2399 0.13%
EURO 35,0839 0.1%
ALTIN 2.512,520,12
BITCOIN 22403234.62843%
Balıkesir
22°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SERKAN SARI: “HAZIR OLUN. BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ.”

SERKAN SARI: “HAZIR OLUN. BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ.”

ABONE OL
Nisan 13, 2023 16:13
SERKAN SARI: “HAZIR OLUN. BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki Dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın kendi döneminden çalışma arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği iftar yemeğine katılan CHP Balıkesir ikinci sıra adayı Serkan Sarı, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Serkan Sarı konuşmasına Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na olan desteğini belirterek başladı:

“Önümüzde önemli bir seçim var. Hepimiz için önem arz eden bir dönemecin eşiğindeyiz. Bugünün karanlığına mahkum mu olacağız? Yarının aydınlığına kucak mı açacağız? Buna hep birlikte karar vermemiz gerekiyor. Biz kararımızı verdik. Bizim kararımız, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanı olarak Çankaya köşküne yolcu etmek.”

“Saltanat sevdalılarına karşı, saray rejimine karşı, halkın rejimini kurmak halkçı bir yönetimi göreve getirmek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Millet İttifakı birlikteliğiyle bu yola, bu mücadeleye inanmış olan siz değerli yol arkadaşlarımızın emeğiyle bunu başaracağız. Bunu başarmak zorundayız. Çocuklarımıza, torunlarımıza vicdan borcumuzdur. Bu bizim görevimizdir. Gazi Mustafa Kemal’e olan borcumuzdur. Bu cumhuriyeti kuran bir Kemal vardı, bu Cumhuriyet’i yeniden demokrasiyle taçlandıracak olan bir Kemal’e daha görev düştü. O da Kemal Kılıçdaroğlu’dur.”

“BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ”

Serkan Sarı vatandaşlara birlikte mücadele çağrısında bulundu ve alkışlar eşliğinde konuşmasına devam etti:

“Bu mücadele iktidarla bitecek. Sana söz diye başladığımız mücadelede, işçimiz, emekçimiz, emeklimiz, gencimiz umutlarını yeniden yeşertecek. Asla boyun eğmeyeceğiz. Hazır olun. Safları sık tutun. Birlik günü, beraberlik günü, mücadele günü. Sıkın yumruklarınızı, dişlerinizi. Hepinizi tarih yazmaya davet ediyoruz. Bu tarihi birlikte yazacağız. Hepinizi göreve davet ediyorum.”

“Bu yola genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktık. Bu kadro Balıkesir’de unutulmayacak bir tarih yazacak. Sağlıkta, eğitimde, ekonomide, toplumsal barışta, huzurda ve refahta yapacak çok iş var. Bizi yalnız bırakmamanız lazım” diyen Sarı, Dursun Mirza’nın da konuşmasında istediği bire bir çalışmanın önemine değindi. Her bireye görev düştüğünü, herkesin 14 Mayıs için çalışması gerektiğini söyledi.

Haber: Sinan HABİBOĞULLARI

MİRZA VATANDAŞA SESLENDİ: “KOMŞUNUZUN OYUNU İSTİYORUZ”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP