DOLAR 32,3022 0.06%
EURO 34,9960 0.46%
ALTIN 2.447,060,93
BITCOIN 1984063-2.35805%
Balıkesir
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:54

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silivri TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan kum yüklü hafriyat kamyonu, seyir halindeki iki otomobile çarptı. Kazada otomobillerde bulunan 6 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. Kaza, Silivri TEM Otoyolu İstanbul istikameti Gazitepe mevkiinde saat 15:30 sıralarında yaşandı.

“6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır”

Konuya ilişkin İstanbul Valiliği sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, “Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir tır, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Feci Kazanın Detayları

Mustafa İ. tarafından kullanılan 34 ZBK 83 plakalı kamyonun ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktığı ve karşı şeride geçtiği öğrenildi. Kazada, İpek İkto Bahadır’ın kullandığı 34 ZV 6669 plakalı araç ve ardından Mesut Uçarkuş’un kullandığı 34 EDP 884 plakalı araç ile çarpışan kamyon, Suriye vatandaşı Elmas Tamer, Ivan Bilal adlı çocuk ve henüz kimliği belirlenemeyen iki kişinin ölümüne neden oldu. Kazada kamyon sürücüsü Mustafa İ. ile 34 EDP 884 plakalı araçta bulunan Erkan Ateş ve Muhammet Cihan yaralandı. Polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.