DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1970701-2.77162%
Balıkesir
11°

HAFİF YAĞMUR

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SİNAN OĞAN 2.TURA KALAMAZSA KİMİ DESTEKLEYECEK?

SİNAN OĞAN 2.TURA KALAMAZSA KİMİ DESTEKLEYECEK?

ABONE OL
Mayıs 13, 2023 12:36
SİNAN OĞAN 2.TURA KALAMAZSA KİMİ DESTEKLEYECEK?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs seçimine saatler kala ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, konuk olduğu yayında ikinci tura kalamazsa kimi destekleyeceğine dair açıklamalarda bulundu.

Seçimin ikinci tura kalması durumunda ikinci tura kalan adaylarla pazarlık masasına oturacaklarını söyleyen Sinan Oğan, bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı isteyeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu destekleyecekleri sorusu yöneltilince, “Seçim ikinci tura kalırsa masaya bedavaya oturmayız. Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Olursa katılırız olmazsa, anlaşamazsak yolumuza bakacağız…” dedi.

“İLK TALEBİMİZ TERÖRLE ARASINA MESAFE KOYMAK OLACAK”

Sinan Oğan, “En büyük sürpriz bizim ikinci tura kalmamız, ikinci büyük sürpriz ise ikinci tura kalamayıp sonucu belirleyecek olmamız. ” diyerek destekleyecekleri kişiyi açıklamalarının önemine değindi. Seçim ikinci tura kalır ve Sinan Oğan ilk turda elenirse destekleyeceği tarafla ilgili yanıtı ise şöyle;

“İstişare ile açıklayacağız. Tabanımıza, bize oy verenlere soracağız. Kamuoyunda bununla ilgili bir değerlendirme yapacağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında, terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabi biz bedavadan ortak olmayacağız. Bizim de bakanlıklar, cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Anlaşırşak hükümetin içinde yer alacağız, anlaşamazsak da yolumuza bakacağız” dedi.

BANDIRMA’DA İYİ PARTİ’DEN AKP’YE TRANSFER

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.