DOLAR 32,2890 -0.16%
EURO 34,8307 0%
ALTIN 2.413,740,86
BITCOIN 2045711-1.63269%
Balıkesir
17°

AÇIK

20:13

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SKYRİM’E RTX MODİFİYESİ

SKYRİM’E RTX MODİFİYESİ

ABONE OL
Mayıs 31, 2023 13:48
SKYRİM’E RTX MODİFİYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nvidia, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı RTX Remix teknolojisiyle sevilen oyunlardan The Elder Scrolls V: Skyrim’i de güncelledi.

RTX Remix, yüksek kaliteli dokular, yeni aydınlatma sistemi, ışın izleme ve çözünürlük yükseltme teknolojileri gibi özelliklerle eski oyunları yeniden düzenlemeyi sağlıyor. Bu sayede DirectX 8 veya DirectX 9 destekli eski yapımlar, daha modern ve görsel olarak etkileyici bir şekilde yeniden hayat buluyor.

Paylaşılan videoda, Skyrim’in daha gelişmiş aydınlatma ve gölge efektleriyle daha koyu bir atmosfere sahip olduğunu görebiliriz. Ancak elbette iyileştirilmesi gereken noktalar da mevcut. Daha önce RTX Remix ile güncellenen Half Life 2, etkileyici grafikleriyle büyüleyici bir deneyim sunmuştu. Geliştiriciler, Skyrim mod yapımcılarıyla da görüşerek daha fazla iyileştirme yapmayı planlıyorlar.

ESKİ KLASİK OYUNLARIN ÜSTÜNDE ÇALIŞIYORLAR

Ayrıca RTX Remix topluluğu, The Elder Scrolls V: Skyrim’in yanı sıra The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout: New Vegas, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vampire: The Masquerade – Bloodlines gibi birçok klasik PC oyunu üzerinde çalışıyor. Bu, oyuncuların eski favori oyunlarına modern grafik teknolojilerini getirebilecekleri anlamına geliyor.

Genel olarak, RTX Remix teknolojisi, eski oyunları modernize etmek ve daha görsel olarak etkileyici hale getirmek için önemli bir adım olarak kabul edilebilir. Oyuncuların ve geliştiricilerin, nostaljik yapımları daha yüksek kalitede deneyimlemelerine olanak sağlayarak, oyun dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

 

STREET FİGHTER 6 İNCELEMELERİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.