DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22480431.21072%
Balıkesir
30°

AÇIK

17:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Son Dakika! Bandırma CHP’nin Adayı Belli Oldu

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 11:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Merkezinde günlerdir gerçekleştirilen toplantıların ardından Bandırma’da merakla beklenen CHP Belediye Başkan Adayı Belli Oldu.

CHP’ Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıların ardından CHP‘nin 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerdeki adayı Dursun Mirza olarak belirlendi.

Bandırma kamuoyunda uzun süredir beklenen belirsizlik bugün CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile son buldu. Toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Bandırma’da belediye başkan adayı olarak Dursun Mirza’yı belirledi. MYK toplantısının hemen ardından gerçekleştirilen Parti Meclisinde ise Dursun Mirza’nın adaylığının kesinleştirildiği öğrenildi.

Son Dakika! Bandırma CHP'nin Adayı Belli Oldu

“Dursun Mirza Kimdir “

Dursun Mirza, 1955 yılında Bandırma’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Bandırma’da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışıyla tanınan Dursun Mirza, öğrencilik yıllarından itibaren emek ve hak mücadelesinin yanı sıra siyasi mücadelede de aktif bir rol üstlendi.

Siyasi kariyeri, Bandırma Belediye Meclis Üyeliği ile başlayan Dursun Mirza, 1994-1999 döneminde bu görevde bulundu. Aynı zamanda CHP Bandırma İlçe Başkanlığı’nı 5 yıl süreyle yürüttü. Farklı dönemlerde CHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kurultay Delegeliği gibi önemli görevlerde bulundu.

2009-2014 döneminde tekrar Belediye Meclis Üyeliği görevine seçilen Mirza, aynı dönemde 5 yıl boyunca Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Dursun Mirza, CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldığı 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimlerde Bandırma Belediye Başkanlığı’na seçildi.

Ayrıntılar Gelecek…

HABER MERKEZİ

“Gocuklu, Kaybedeni Olmayan Bir Seçim olacak “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.