DOLAR 32,2958 0.08%
EURO 34,9549 0.32%
ALTIN 2.395,780,13
BITCOIN 1970357-2.13751%
Balıkesir
16°

KAPALI

04:02

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katıldığı bir televizyon programında seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Seçim gecesi ortalığın karıştırılması için talimat verildi”

TGRT Televizyonda Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in konuğu olan ve 14 mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimi değerlendiren Bakan Soylu, seçim gecesi Larion’dan (Yunanistan) ortalığın karıştırılması için talimat verildiğini belirterek, “O gece oartalığın karıştırılmasını temin edebilmek için talimat verildi. Bu yönde istihbaratlarımız var. Ben sadece bir tanesini söyledim. DHKPC, MLKP’nin seçim akşamını karıştırmaya yönelik planları vardı.

Katıldığı bir televizyon programında seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Seçim gecesi ortalığın karıştırılması için talimat verildi"

Soylu; ‘Yunanista’dan Talimat verildi “

Özellikle ana muhalefet partisinin o gün ve ondan önceki gün bütün değerlendirmeleri ‘O gün ve sonrasında hırsızlık yapılacak. AK Parti kazanırsa ortalık karıştırılacak şeklinde bütün dayanakların alt zemini oluşturulmaya çalışıldı. Türkiye seçimi bir bayram havasında devam etti ve bu şekilde devam ediyor” diye konuştu.

” Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı İsterim “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.