DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21658330.28024%
Balıkesir
18°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
STEAM HATALARINI DÜZELTİYOR

STEAM HATALARINI DÜZELTİYOR

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 15:32
STEAM HATALARINI DÜZELTİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük dijital oyun platformu olan Steam, kullanıcı deneyimlerini geliştirmek amacıyla yayınladığı güncellemelerle dikkat çekiyor. Valve, kullanıcıların sık sık karşılaştığı bir soruna çözüm getirerek dijital oyun mağazasının arama sisteminde bazı yenilikler yaptı.

Steam arama kutusu artık tavsiyeler sunacak Daha önce Steam, bir arama gerçekleştirildiğinde sadece hedeflenen aramayı gösteriyor ve sonrasında benzer oyunları tavsiye ediyordu. Ancak şimdi Steam arama kutusu, tavsiyelere odaklanıyor. Artık istenilen oyun yazılırken, benzer içerikteki tavsiyeler de sunulacak.

Tavsiyelerin politikası da belirlendi. Bir oyun adı yazılırken, o oyunla benzer etiketlere, geliştiricilere ve serilere yönelik öneriler sunulacak. Ayrıca tür ve katalog aramaları da yapılabilecek. Örneğin, “savaş oyunları” veya “FPS” gibi etiketler yazılabileceği gibi “ücretsiz oyunlar” gibi aramalar da yapılabilecek.

YAZIM YANLIŞLARI YÜZÜNDEN OYUNU BULAMAMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ayrıca yanlış yazılan oyun isimleri de otomatik olarak düzeltilerek önerilere getirilecek. Örneğin, “Forza Horizon” oyununu yazarken yanlışlıkla “Farza horzon” gibi bir kelime girerseniz, mağaza size en yakın eşleşmeyi göstererek doğru oyuna yönlendirecektir.

Steam arama kutusu ayrıca, sadece türleri ve kategorileri değil, geliştiricileri de öneriyor. Örneğin, “Activision” yazdığınızda, yayıncıya ait tüm oyunlar popülerlik sırasına göre listelenecektir. Bu güncelleme, Steam’in mobil uygulaması, PC/Mac uygulaması ve internet sitesine de entegre edilmiştir.

 

AGE OF EMPİRES II: DEFİNİTİVE EDİTİON’A YENİ DLC

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP