DOLAR 32,2762 0.1%
EURO 34,8664 0.05%
ALTIN 2.413,000,18
BITCOIN 2049121-0.45918%
Balıkesir
20°

AÇIK

04:05

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
STEAM ZAMLARI GÖREBİLECEĞİNİZ ÖZELLİK EKLEDİ

STEAM ZAMLARI GÖREBİLECEĞİNİZ ÖZELLİK EKLEDİ

ABONE OL
Haziran 5, 2023 12:03
STEAM ZAMLARI GÖREBİLECEĞİNİZ ÖZELLİK EKLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Steam, kullanıcıların oyunların fiyatlarını takip etmek için önemli bir özellik ekliyor.

AB ülkeleri için başlatılan bu hizmet, bir oyunun son 30 gün içindeki en düşük fiyatını göstermeyi sağlıyor. Bu özellik, Avrupa Birliği’nin fiyat şeffaflığına yönelik direktifini takip ediyor.

Bu güncelleme sayesinde, oyuncular bir ürünün Steam üzerindeki son 30 gün içinde sunulan en düşük fiyatını net bir şekilde görebilecek. Bu, yanıltıcı satış fiyatlarının ve indirimler için şişirilen fiyatların önüne geçmeyi amaçlıyor.

ŞEFFAF ŞEKİLDE İNDİRİMLERİ DEĞERLENDİREBİLECEKSİN

Resmi olarak sunulmasa da, üçüncü parti uzantılar aracılığıyla Steam‘deki fiyatları takip etmek mümkündür. SteamDB gibi platformlar, Steam’deki ürünlerin fiyatlarını izleyerek kullanıcılara sunmaktadır.

Bu gelişmeyle birlikte, Steam kullanıcıları oyun fiyatlarını daha iyi takip edebilecek ve daha şeffaf bir şekilde indirimleri değerlendirebilecekler. Avrupa Birliği’nin yönergeleriyle uyumlu olarak, fiyat şeffaflığı teşvik edilmeye devam edilecektir.

 

XBOX GAME PASS’TE OYNANACAK EN İYİ OYUNLAR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.