DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451.06558%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Sünnet Düğününde Kavga; 1 Ölü

Sünnet Düğününde Kavga; 1 Ölü

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:07
Sünnet Düğününde Kavga; 1 Ölü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edremit’te bulunan bir otelde gerçekleştirilen sünnet düğününde yemek yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından silahla yaralanan garsonlardan biri yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan bir otelde gerçekleştirilen sünnet düğününde henüz kimlikleri tespit edilemeyen 3 kişi servis yapan garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından şüphelilerden birisi üzerinde bulunan silahı çekerek ateş etti. Açılan ateş sonrasında kardeş oldukları tespit edilen Serkan K. ile Özkan K. açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Edremit'te bulunan bir otelde gerçekleştirilen sünnet düğününde yemek yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından silahla yaralanan garsonlardan biri yaşamını yitirdi.

( FOTOĞRAF İHA ) Özkan Kanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi

Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Edremit devlet hastanesine sevk edilen yaralılardan Özkan Kanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kardeşi Serkan K. ise burada gerçekleştirilen müdahalenin ardından Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi.

Olaya karışarak bir kişinin ölümüne bir kişinin ise yaralanmasına neden oldukları tespit edilen 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABER: Sena BEYAZ

 ” Gurbetçiler Kuyruk oluşturdu “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.