DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471.90664%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Susurluk Anadolu Lisesi Genç Kızlar Bocce Takımı Türkiye Şampiyonasında

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Anadolu Lisesi Genç Kızlar Bocce Takımı Türkiye Şampiyonasında

Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Genç Kızlar A kategorisinde, Haziran ayında Aydın’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Marmara bölgesini temsil etmeye hak kazandı. Takım, Balıkesir İl Birincisi olarak 24-25 Mayıs 2024 tarihlerinde Muğla Ula’da gerçekleştirilen bölge elemelerinde başarılı performans sergiledi.

Marmara Bölge Birincisi Oldular

Balıkesir İl Birincisi olan takım, bölge elemelerinde sırasıyla İzmir temsilcisi Narlıdere Cahide Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi’ni, Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’ni ve Burdur Çeltikçi Şehit Ali Yıldırım Anadolu Lisesi’ni mağlup ederek grup birincisi oldu. İkinci gün yapılan zorlu dört maçı da kazanarak Marmara Bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Antrenör ve Okul Müdüründen Tebrikler

Elde eden başarının ardından açıklamalarda bulunan Bocce Takımı Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Temel, öğrencilerini hem takım içi uyum hem de rakiplerine karşı centilmence mücadelelerinden dolayı kutladı. Ümit Temel, oynanan karşılaşmalar sonrasında takımlarının diğer takımlar tarafından da takdir edilmesinin kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Bocce Genç Kızlar A kategorisinde ilimizi temsil eden ilk takım olarak Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmek için çok çalıştıklarını vurguladı.

İlçe Protokolü’ne Teşekkür

Karşılaşmaların ardından Susurluk’a dönen takım ve ekibi karşılayan Okul Müdürü Numan Geçer, takımın başarısından dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Temel’i ve öğrencileri tebrik etti. Geçer burada yaptığı açıklamada, “Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Temel’i tebrik ediyoruz. Ayrıca bizlere destek olan Kaymakamımız Sayın Muammer Köken’e, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami Akoğlan’a, Susurluk Ticaret Borsası Başkanımız Sefer Göçer’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi. Takımın ilçeyi ve ili şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlıklar Başladı

Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Takımı, Aydın’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda en iyi performansı sergilemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, başarılarını Türkiye genelinde de sürdürmek maksadıyla çalışmalara başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.