DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20732960.64782%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Ateşi Derneği’nden Ramazan Yardımı -250 Aileye Koli Dağıtıldı

Susurluk Ateşi Derneği’nden Ramazan Yardımı -250 Aileye Koli Dağıtıldı

  Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı. Dernek, üyelerinden topladığı katkılarla 250 adet yardım kolisi hazırlatarak ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

ABONE OL
Nisan 7, 2024 10:47
Susurluk Ateşi Derneği’nden Ramazan Yardımı -250 Aileye Koli Dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dernekten Ramazan Yardımı

Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayının bereketini hissettirmek ve yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla harekete geçti. Dernek, daha önceden belirlenen ve yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelere yardım kolisi dağıttı.

250 Aileye Ulaştırıldı

Susurluk Ateşi Yönetim Kurulu, dernek üyelerinin katkılarıyla toplam 250 adet Ramazan kolisi hazırlattı. Bu koliler, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Dernek, Ramazan boyunca yardımseverlerin desteğiyle daha fazla aileye yardım eli uzatmayı hedefliyor.

Yardımlaşma ve Dayanışma Ruhu

Dernek yetkilileri, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin, toplumda dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tuttuğunu belirtiyor. Ramazan ayında yapılan bu yardımların, ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek olduğunu vurguluyorlar.

Dernek Faaliyetleri Devam Edecek

Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği, sosyal sorumluluk projelerine devam ederek ilçe halkına destek olmaya devam edecek. Gelecek dönemlerde de benzer yardım faaliyetlerinin düzenleneceği ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılacağı belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.