DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700.72843%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

SUSURLUK BANDO TAKIMINDAN “PROTESTO İSYANI”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Bando Takımı, iddialara göre Susurluk Belediyesi tarafından 5 Eylül Kutlama törenine davet edilmeyince müzikli ve pankartlı protesto eyleminde bulunarak tepki gösterdi.

Her yıl 5 Eylül Susurluk’un kurtuluş günü töreninde görev alan Susurluk Müzisyenler Bando Takımı, bu yıl ki kurtuluş törenine davet edilmediği iddiası ile protesto eyleminde bulundu. Bu yıl gerçekleştirilen Susurluk 5 Eylül Kutlama törenine Belediye Başkanı Nurettin Güney’in Yerel Bando Takımı olan Müzisyenler Bando Takımını Kortejden geçirmemesi nedeniyle Bando Takımı tarafından tepki gördü.
PANKART AÇIP PROTESTO ETTİLER
Kurtuluş töreninde yer almayan Müzisyenler Bando Takımı, 5 Eylül Salı günü 13.00-14.00 saatleri arasında Milli Kuvvetler Caddesi’nde İzmir Marşı’nı çalarak protesto yürüyüşü yaptı. İlk olarak Atatürk Parkında mini bir gösteri yapan Müzisyenler Bando Takımı daha sonra Atatürk Anıtı önünde saygı durusunda bulunulup, İstiklal marşını okudular. “Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun” yazılı pankartı açan takım hem Susurlukluların Kurtuluş Gününü kutladı, hem de törene davet edilmemelerini protest ettiler.
HENÜZ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ
Görsel ve işitsel anlamda Susurluk’u temsil eden Bando Takımının Kutlama Törenine davet edilmeme nedeni ise henüz bilinmiyor. Yetkililerden konuya ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HABER: Sena BEYAZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.