DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20658030.01288%
Balıkesir
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel: ‘Susurluk’u Türkiye’nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz'”
  • Velhasıl Gazetesi
  • Yerel
  •  Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel: ‘Susurluk’u Türkiye’nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz'”

 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel: ‘Susurluk’u Türkiye’nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz'”

  Susurluk Belediye Başkanı seçilen Hakan Yıldırım Semizel, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, ilçeyi Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri yapacaklarını belirtti. Semizel, seçim sürecinde destek verenlere teşekkür ederken, seçimlerin sakin geçtiğini ve herhangi bir olayın yaşanmadığını vurguladı.

ABONE OL
Nisan 7, 2024 10:59
 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel: ‘Susurluk’u Türkiye’nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz'”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Semizel; Susurluk’u Güzel Bir Şehir Haline Getireceğiz

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, ilçeyi Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri yapacaklarını ifade etti. Semizel, seçim sürecindeki çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür ederken, hedeflerinin Susurluk’u daha yaşanabilir bir yer haline getirmek olduğunu belirtti.

Destek Verenlere Teşekkür

Başkan Semizel, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyenlere teşekkürlerini iletti. İl Başkanı Erden Köybaşı, Milletvekili Serkan Sarı, eski Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Namık Havutça ile diğer destekçileri özellikle anarak, kendilerine minnettar olduklarını dile getirdi.

 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel 'Susurluk'u Türkiye'nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz'

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ‘Susurluk’u Türkiye’nin En Güzel İlçelerinden Birine Dönüştüreceğiz’

İş Birliği ile Çalışma Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile birlikte hareket ederek Susurluk’un gelişimine katkı sağlayacaklarını belirten Semizel, kentlin yaşanabilirliğini artırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Seçim Süreci Sakin Geçti

Öte yandan, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri Susurluk’ta sakin bir atmosferde geçti. Vatandaşlar, oy kullanma sürecinde herhangi bir olay yaşanmadan oy kullanma hakkını kullandılar. Bazı seçmenler, çocukları ile birlikte sandık başına gelerek demokrasi eğitimi verdiler.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, göreve başlamasıyla birlikte ilçenin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalara hız vereceğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.