DOLAR 32,5450 0.27%
EURO 34,9318 0.38%
ALTIN 2.434,34-0,16
BITCOIN 2054066-0.54807%
Balıkesir
12°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Belediyesi’nde Memur ve İşçilere Ek Protokol

Susurluk Belediyesi’nde Memur ve İşçilere Ek Protokol

Nurettin Güney, ailelerine karşı sorumluluklarını yerine getiren bireylerin devletine karşı olan sorumluluklarını da rahatlıkla yerine getirebileceğini söyledi. Öncelikli olarak çalışanları ailelerine karşı sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için ekonomik yeterliliğe sahip olmaları gerek

ABONE OL
Mart 24, 2024 22:20
Susurluk Belediyesi’nde Memur ve İşçilere Ek Protokol
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi ve çalışan memurlar arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Susurluk Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Nurettin Güney ile yetkili sendika arasında gerçekleştirilen imza töreni ile yüzde 75 olan sosyal denge sözleşmesi yenilenerek yüzde yüz oranına çıkarıldı.

İmza töreninde konuşan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, memurları enflasyona ezdirmemek adına imzaladıkları sözleşme ile ilgili olarak yaptığı konuşmada; “Otuz yıldır ilk defa borçsuz bir belediye, kendi üretimini yapan ve şehri baştan başa imar eden bir belediye konumuna geldik.  Tüm bu emeklerin içerisinde sizler vardınız. Gerek çalışma gerekse planlama ile hepinize teşekkür ediyorum. Bizler de sosyal denge sözleşmemizi yüzde yüz arttırdık. Hayırlı uğurlu olsun.  Bu zam ile sizlere ve ailelerinize mutluluklar diliyorum” diyerek sözleşmeyi imzaladı.

Susurluk Belediyesi ve çalışan memurlar arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Susurluk Belediyesi’nde Memur ve İşçilere Ek Protokol_1

” Belediye İşçileri de Hakkını aldı”

Diğer yandan bir sözleşme de belediye işçileri ile yerel yönetim arasında gerçekleştirildi. Susurluk Belediyesinde işçi statüsünde çalışan işçilerin faydalandığı yemek ücretleri gerçekleştirilen ek protokol ile arttırıldı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Nurettin Güney, ailelerine karşı sorumluluklarını yerine getiren bireylerin devletine karşı olan sorumluluklarını da rahatlıkla yerine getirebileceğini söyledi. Öncelikli olarak çalışanları ailelerine karşı sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için ekonomik yeterliliğe sahip olmaları gerektiğini belirten Güney; ” Sizler ailelerinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirin ki devletinize hizmet edin. Geçimle ilgili sıkıntılarınız olmamalı. Onun için bizler vergi dilimine takılmamanız için yemek paralarının tamamını devletimizin verdiği en üst düzeyde sizlere veriyoruz” dedi.

Güney konuşmasında, belediye hizmetlerinin bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da asla partizanca yaklaşmadan sürdürülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

 “Yücel Yılmaz, Ahmet Akın’a Seslendi. Gaza Gelme “

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.