DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi

Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi

Susurluk Kent Konseyi Seçimli  Olağan Genel Kurulu Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirildi. 

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olağan genel kurul sonrasında eski başkan Luiz Erpınar, görevi yeni Başkan Ceyhun Bıyıklıoğlu’na devretti. Devir teslim töreninde konuşan Susurluk Kent konseyinin yeni başkanı Ceyhun Bıyıklı, bu döneme kadar görev yaparak ilçenin gelişimine katkı sağlayan eski Başkan Luiz Erpınar’a teşekkür etti.

Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi

Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi_1

Konuşmasının devamında kentin geleceğine yönelik daha etkin ve katılımcı bir Kent Konseyi için daha genç bir ekip ile birlikte yönetime talip olduklarını anımsatan Bıyıklıoğlu, “Kent konseyi, sadece bir yapısal oluşum değil, aynı zamanda bir vizyonun taşıyıcısı olmalıdır. Kentimizin hak ve hukukunun korunması, çevreye duyarlılık, kültür ve sanatın geliştirilmesi gibi konular, Kent Konseyi’nin öncelikli görevleri arasında yer almalıdır. Mevcut yönetim ve Kent Konseyi Başkanımıza uzun yıllar boyunca bu konularda göstermiş oldukları çabalar için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Kent Konseyi’ni yeniden yapılandırmak ve kentimizin kalkınması için daha etkili bir yapıya kavuşturmak için buradayız. Şehrimizin her kesiminden gelen katılımcı bir yönetim anlayışıyla, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerini benimseyerek çalışacağız” diye konuştu.

Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi

Susurluk Kent Konseyinde Görev Değişimi_2

“Yeni Yürütme Kurulu Belirlendi “

Susurluk Kent Konseyi Başkanlık seçiminin ardından ise yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Yeni yürütme kurulunda; Şule Şahin Arslan, Özerk İlban, Zeynep Bozoğlu Kuvan, Taylan Akoğlan, Eren Ergin, İrfan Ayyıldız, Mertkan Saygı, Mustafa Akşit, göreve gelirken, Fehim Dikmen, Nejdet Melezoğlu, ve Ercan Uzun yedek yürütme kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.