DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211.75949%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk THK’da Görev Değişimi

Susurluk THK’da Görev Değişimi

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk THK’da Görev Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava Kurumu Susurluk Şube Başkanı Ayhan Şora’nın vefatının ardından başkanlık görevine Murat Şahin getirildi.

Ayhan Şora’nın vefatının ardından toplanan Susurluk THK  temsilciliği yönetim kurulu gerçekleştirilen toplantı ile yeni görev dağılımını gerçekleştirildi. Toplantının ardından Şube Temsilciliği görevine Murat Şahin getirilirken, Başkan Yardımcılığı görevine Ceyda Şahin, Üyeliklere ise Yücel Kılıç ve Halil İnanç seçildi.

Görev dağılımının gerçekleştirilmesinin ardından açıklama yapan Başkan Murat Şahin, bu güne kadar emeği olan eski başkan Ahmet Şora’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, devraldıkları bayrak ile gençlerin vatanını ve milletini seven, çevre bilinci yüksek sosyal sorumluluk sahibi birer vatandaş olarak yetişmelerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Şahin konuşmasında kurum faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak, Türk Hava Kurumu tarafından 2010 yılında Havacılık Üniversitesinin kurulduğunu söyledi.

Şahin; ” THK her yıl binlerce gencimize havacılığın değişik alanlarında eğitimler vererek onları geleceğe hazırlamakta. Havacılık ilgi ve sevgisinin yaymaya çalışmaktadır. Üniversitemizin yanında hava alanı var. Aynı zamanda Türkiye’nin en iyi uçuş okulu var. Üniversitede yetişen öğrencilerimiz burada yardımcı pilot olarak işe başlayabiliyor” dedi.

Murat Şahin THK’nın bundan sonraki dönemlerde de binlerce gence havacılığın çeşitli dallarında eğitimler vererek onları geleceğe hazırlama, havacılık sevgisini arttırma ve aşılamaya devam edeceğini kendilerinin de bu yönde Susurluk‘da çalışmalarını sürdürmeye gayret edeceklerini söyledi.

Türk Hava Kurumu Susurluk Şube Başkanı Ayhan Şora'nın vefatının ardından başkanlık görevine Murat Şahin getirildi.

Susurluk THK’da Görev Değişimi

” Semizel’den Tebrik Ziyareti”

Diğer yandan Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen görev dağılımının ardından CHP Susurluk Belediye Başkan Adayı Yıldırım Hakan Semizel, THK Susurluk Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulunan Semizel, kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Semizel, THK’ya gerek sivil toplum örgütleri gerekse seçilerek belediye başkanı olması halinde destek vereceklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

“Kamyonetin çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.