DOLAR 32,2746 0.21%
EURO 35,3082 0.15%
ALTIN 2.505,200,20
BITCOIN 2135561-1.12717%
Balıkesir
21°

KAPALI

03:45

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

 Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Bilişim Haftası İlçe Kutlama Programı, Susurluk Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Programda güvenli internet kullanımı, teknolojinin gelişimi ve Teknofest gibi konular ele alındı.

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 14:22
Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bilişim teknolojilerini öne çıkaran bir etkinlikle Bilişim Haftası’nı kutladı. Etkinlik, Susurluk Atatürk İlkokulu Konferans Salonu’nda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak, ilçenin eğitim ve teknoloji topluluğunu bir araya getirdi.

Susurluk'ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı_1

Etkinlikte Susurluk Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve diğer ilçe protokol üyeleri yer aldı. Öğrenciler ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, bilişim dünyasının güncel konuları masaya yatırıldı. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Handan Uçmak tarafından yapılan “Güvenli İnternet Kullanımı” sunumu, internetin güvenli ve bilinçli kullanımı üzerine önemli bilgiler sundu.

Susurluk'ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı_2

Teknolojinin Geleceği ve Teknofest

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülsüm Özdemir’in “Teknolojinin Gelişimi” başlıklı sunumu, teknolojinin evrimini ve gelecekteki potansiyellerini katılımcılara aktardı. Ayrıca, Bilişim Teknoloji Öğretmeni İbrahim Usta’nın “Teknofest Bilgilendirme” sunumuyla, Teknofest’in önemi ve bu festivalin gençler için sunduğu fırsatlar vurgulandı.

Susurluk'ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Susurluk’ta Bilişim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Robot Yarışması ve Etkinlikler

Program, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sanal Robot yarışmasına katılan DASHI ve OSHİ adlı robotların tanıtımıyla devam etti. Etkinlik balon patlatan robot etkinliğiyle sona ererken program esnasında öğrencilere ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

HABER: Sena EĞİLMEZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.