DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Coşkuyla Başladı

Susurluk’ta “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Coşkuyla Başladı

Susurluk'ta düzenlenen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri Atatürk Parkı'nda açılış programıyla başladı. Susurluk'ta "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlik, Halk Eğitimi Merkezi, ADEM ve BALMEK’te görev yapan öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları eserleri sergilemeleriyle başladı. Etkinlik, Susurluk Atatürk Parkı'nda coşkulu bir açılış programıyla gerçekleşti.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk’ta “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Coşkuyla Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açılış Programı ve Katılımcılar

Etkinliğin açılışında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve Kaymakam Muammer Köken konuşmalar yaptı. Konuşmalarında, etkinliğin önemine ve hayata kattığı değere vurgu yaparak, bu tür faaliyetlerin toplumsal dayanışma ve kültürel zenginlik açısından taşıdığı önemi belirttiler.

Susurluk'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Başladı

Susurluk’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Başladı_1

Halk Oyunları Gösterisi

Açılış programının ardından, Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Master Ekibi ve Şehit Erbil Arslan Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Kafkas Halk Oyunları Ekibi, izleyicilere unutulmaz bir gösteri sundu. Renkli ve enerjik performanslar, etkinliğe katılanların beğenisini topladı.

Susurluk'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Başladı

Susurluk’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Başladı_2

Sergi ve Etkinlikler

Yıl boyunca büyük emek harcanarak hazırlanan eserler, Susurluk Atatürk Parkı’nda sergilendi. Geleneksel sanatların yaşatılması, toplumsal dayanışmanın ve kültürel zenginliğin artmasına katkı sağlayan sergi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Sergilenen eserler arasında el sanatları, resimler ve çeşitli el yapımı ürünler bulunuyor.

Teşekkür ve Kapanış

Etkinliğin sonunda, organizasyonda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür edildi. Bu tür etkinliklerin, toplumun her kesiminde öğrenme ve dayanışma kültürünü artırdığı, katılımcıların yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu ve Susurluk halkının bu tür faaliyetlere olan ilgisinin memnuniyet verici olduğu belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.