DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22321461.54203%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes

Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes

Susurluk'ta düzenlenen kermeste, özel eğitim gereksinimi olan öğrenciler için farkındalık yaratmayı ve yardımseverlik duygusunun pekiştirilmesi maksadıyla pazar yerinde kermes gerçekleştirildi.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çeşitli kurumların işbirliği ile gerçekleştirilen kermes Beşeylül İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Fatma Kurt’un önerisiyle ve Susurluk Kaymakamlığı, Susurluk Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Susurluk Aile Destek Merkezi, Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği, BALMEK, Okul Aile Birlikleri işbirliği ile gerçekleştirildi. 

Susurluk'ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes

Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes_1

“Hazırlık Süreci Yaklaşık Bir Ay Sürdü “

Birçok kurumun bir araya gelerek gerçekleştirdiği kermesin hazırlık çalışmaları yaklaşık bir aya sürdü. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından ise Susurluk kaymakamı Muammer Köken,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Jandarma Komutanı Coşkun Kurt, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Susurluk'ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes

Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes_2

” Yöresel Gıdalar ve El Emeği Ürünler Olacak “

Susurluk pazaryerinde açılışı gerçekleştirilecek olan ve el emeği göz nuru el işi eserlerin yanında yine ev hanımları tarafından evlerinde üretilen yiyecekler satışa sunuldu.

Kermesin oluşumu ile ilgili katılımcılara bilgiler aktaran Zeynep Tuğçe Akpınar, pazar yerinde satışa sunulan ve Susurluk halkıyla buluşturulacak olan el emeği göz nuru tüm yöresel gıdalar, el işi ürünleri ve bu ürünlerin ortaya çıkarılmasında gerekli tüm malzemelerin temininin gönüllüler ve  velilerin katkıları ile sağlandığını söyledi. Akpınar açıklamalarında; “Umuyoruz ki hem burada hem de pazar yerinde gerçekleşecek olan kermes etkinliğimiz hem ilçemizde özel eğitim gereksinimi olan öğrencilerimizle ilgili bir farkındalık oluşturacak hem de böylesine güzel bir amaçla bir araya gelen paydaşlar sayesinde yardımlaşmanın önemi noktasında ilçemizde bir örnek teşkil edecektir.

Susurluk'ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes

Susurluk’ta Özel Eğitim Öğrencileri İçin Anlamlı Kermes_3

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak değerli katkıları ve desteklerinden dolayı Susurluk Kaymakamlığına, Susurluk Belediyesine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Susurluk Aile Destek Merkezine, Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneğine, Balıkesir Meslek Edindirme Kursu Kursiyerlerine ve Okul Aile Birliği Başkanlarına, ayrıca kermesimizde yer alan ürünlerin hazırlanması ve sunulması noktasında emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP